Original topic:

Apple Samsung

(Topic created on: 09-10-2025 06:02 PM)
56 Views
Wukong31
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Çıkardıkları Cihazların özelliği S23 Ultra da var ve Samsungdan çok çok geride Samsung müşterilerine her zaman daha akıcı ve ++ Özellikler veriyor 120 bin tl lik cihaz da QHD bile yok Samsung bunu S23 Ultra modeline getirdi bakın 3 sene önceki cihazdan bahsediyorum daha sırada S24 S25 Ultra serileri var Samsung tek sıkıntısı Batarya ve Kamera da değişiklikler yapması bence onlar da bunun farkında ve S26 Serisinde kamerayı S27 serisinde ise batarya sorununu halledecekler adamların yapay zekası bile Samsungu geçemiyor ben anlamıyorum bu insanlar neden bu kadar popüler duyuyor markaya anlamış değilim + Dxmark sadece düz kamera dan bakıp puan veriyor aslında Samsung Pro video özelliklerin de bir çok seçenek de sunuyor umarım S26 Serisinde bataryayı 5500 yaparlar. 

40 Comments
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy S
Ya babamızın mı yeri boş ver ya
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Öyle de brom sonuçta sen ben kullanıyoruz herkes kaliteli bir cihaz kullanmak ister
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy S
👍
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
S26'da batarya değişmeyecek. Kamera sensörü biraz büyüyecek. HP2'den HP2+'a geçilecek.
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
**bleep** ne olacak
0 Likes
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Biraz daha büyük bir sensör olacak. Fotoğraf kalitesi biraz daha artacak sadece ama aşırı bir **bleep** olmayacak.
0 Likes
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Evet bende öyle gördüm şimdi
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Aynısını Çin markalarıda yapıyor. "Telefonumuzun ekranı 16 milyar renk sağlayabiliyor"deniyor ama insan gözü en fazla birkaç bilyon rengi ayırt edebiliyor. Kameralar 8k çekilebiliyor deniyor günümüzde hem 8k ekran neredeyse çok az var üstelik rtx5090 gibi canavar makineler 4k'da zorlanırken 8k'da nasıl başa çıkacak o bir ayrı konu. QHD de bunlardan birisi. FHD+ ile QHD arasındaki farkı görmek için kafamızı ekrana sokmak gerekiyorki ben s25 kullanırken kafamı soksam bile pek bir **bleep** ayırt edemedim. Şimdide apple ortak olup incelik furyası başlattılar. S25U zaten ince neden bataryayı sabit tutup S26'ıyı daha ince yaparsınki. Biliyorum biraz sert konuştum ama şahsi fikrim böyle. Gidipte daha iyi batarya, daha iyi yazılımla uğraşmayıp anca apple'dan kendilerini daha üstün göstermeye çalışıyorlar ve gereksiz özellikler çıkartıyorlar. İşin sonunda tek faydası epey'de özellikler kısmının daha dolu olması. Apple satıyor çünkü yazılım işini aralarında düzgün yapan tek marka o. Burada şunun altını dikkatle çizmek istiyorum, Samsung hızlı arayüz yapıyor **bleep** sorun yok, ancak bu hızı ve stabiliteyi sağlayamadığı sürece bir anlamı yok. Telefonu alıyorsun 12-13saat ekran süreis veriyor diyorsunki samsung yapmış ama aradan geçen birkaç güncelleme geliyor 6 saati zor görüyor. Kaç şikayet gördüm böyle maalesef. Biliyorum biraz uzun yazdım umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir 🙏

(Düzeltme: o kadar dalmışımki çok çok uzun yazmışım vaktinizi çaldığım için ayrıyaten kusura bakmayın😅)
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Demek istediğini gayet iyi anladım Ama Android Google kullanıyor Samsung ve Yazılımı kendileri üretmedigi için istedikleri herşeyi yapamıyorlar tabiki Samsung bu konu üzerinde çalışıyordur eminim çünki Samsung da Apple gibi kendi yazılımını çıkartacak belkide daha iyi geliştirip iyileştirilmeler yapıp güzel bir sonuç ortaya çıkartacak Benim gözümde IOS kapalı bir hapis gibi ama Adnroid özgür bu yüzden çogu kullanıcı bu yüzden dolayı kullanıyor Bu arada epey de yazı fazlalıgına degindin ben S24 Ultra kullanıyorum daha cihazın bazı Özelliklerini yeni yeni keşfediyorum bahsettiğin pil durumu ise UI7 güncellemesi Samsung yapmış olduğu en büyük güncellemeydi Tabikide bazı sorunlar olur UI8 de bunların hepsi çözülecek daha tüm cihazlar alınmadığı için Now bar ve bazı yapay zeka özellikleri UI7 entegre oldugu için cihazlar bu konuda biraz zorlanıyor ve Max 2 Güncelleme sonrası bu durum çözülecektir sonuçta hepimiz birer kullanıcıyız en iyisini kullanmamız hepimizin hakkı Ama Apple bu paraları hak etmiyor çünki her sene işe yaramaz %5 batarya ve Gösterişten başka birşey değil bende bir zamanlar Apple geçmeyi düşündüm bilemeyiz belkide ilerde Apple bizi şaşırtır belkide Samsung kimse bunu bilemez