- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 7 yıl boyunca Apple ekosistemini kullandım. En son 2 yıldır ise (iPhone 15 Pro Max + AirPods Pro 2 + Apple Watch Series 7) aktif şekilde kullandım. Yazılımcı olduğum için donanım ve yazılım dünyasını yakından takip eden biri olarak, neden Samsung S25 Ultra + Watch 8 + Buds 3 Pro’ya geçtiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçtiğimiz yıl kısa bir süre S24 Ultra + Watch 5 + Buds 2 Pro deneyimim olmuştu. O dönemde köşeli tasarım, batarya tüketimi, sosyal medya uygulamalarındaki ufak takılmalar ve kulaklık tasarımından memnun kalmamıştım. Bu yüzden Apple’a geri dönmüştüm. Ancak bu yıl Samsung’un ortaya koyduğu S25 Ultra serisi, Buds 3/3 Pro ve Watch 8 beni gerçekten heyecanlandırdı: S25 Ultra: Kağıt üstünde S24 Ultra’ya çok benzer görünse de pratikte **bleep** çok büyük. Ekran paneli, batarya verimliliği ve performans inanılmaz seviyede gelişmiş. 100’den fazla uygulama kurup güncelleme yapmama rağmen cihaz ne ısındı ne de şarjı hızla tükendi (%28 kayıpla 4 saat yoğun kullanım). Watch 8: Yuvarlak tasarımdan oval tasarıma geçiş çok şık ve premium bir his veriyor. Parlaklık ciddi oranda artmış, akıcılık mükemmel ve kişiselleştirme seçenekleri çok geniş. Buds 3 Pro: Kullandığım en iyi ses ve mikrofon deneyimine sahip kulaklık diyebilirim. Tasarımı, ışıklandırması ve modern hatlarıyla çok farklı bir karaktere sahip. Özetle: Samsung uzun süredir inovasyonlarıyla tanınan bir marka, fakat bu yıl özellikle tasarım ve kullanıcı deneyimi açısından çok büyük bir adım atmış. Benim için risk gibi görünen bu geçiş, şu an için en doğru kararlardan biri oldu. Apple tarafında da en güncel cihazları kullandım, dolayısıyla kıyaslama yapacak tecrübem var. Objektif şekilde söyleyebilirim ki: Samsung’un bu yeni serisi, Apple’a kıyasla bana çok daha yenilikçi, güçlü ve kişiselleştirilebilir bir deneyim sundu. Sorusu olan olursa memnuniyetle yanıtlarım.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2025 01:39 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-19-2025 01:39 AM in