cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android uyumlu müzik dinleme program tavsiye?

(Topic created on: 09-19-2022 12:08 PM)
413 Views
hudo_S23U
Active Level 6
Options
Galaxy S

Selamlar..

Daha önce ios kullandığım için app le müzik kullanıyorum fakat Androidle pek uyumlu değil gibi geldi. Sizlerinde tavsiyesi üzerine uyumluluk açısın dan, ses kaybı yaşamadan kullanabileceğim uygulamalar nelerdir?
  • Apple müzik 
  • Spotify 
  • YouTube müzik 
  • Deezer 
  • Fizy 
Diğer..

9 Comments
TechnoBit
Active Level 8
Galaxy S
YouTube music tek geçerim papara ile beraber üyelik ücreti bireysel 7 tlye aile paketi 15tlye geliyor harici olarak 320kpbs kalitesinde sesleri download etmek farklı bir çözüm indirebileceğiniz program snaptube(galaxy storede mevcut)
TheSaTaN
Active Level 8
Galaxy S
Spotify kullan gerisi cidden hikaye
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bi ara fizy kulaniyordum simdi hicbirini
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aleykümselam

Müzik yükleme uygulaması olarak
Myt müzik uygulamasında hem video hem de ses dosyası yükleyebilirsiniz Google Play Store uygulamasında bu uygulamayı bulabilirsiniz Samsung Müzik uygulamasını da öneriyorum Samsung müzik uygulaması ile yüklediğiniz ses dosyalarını dinleyebilirsiniz Galaxy Store uygulaması üzerinden Samsung Müzik uygulamasını bulabilirsiniz
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Spotify kullanıyorum, Spotify ayarlarından ses kalitesi en iyi yapıyorum Papara'yla alınırsa yarısı iade ediyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Mx player pro 👍
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy S
Yt Music en iyisi bence. Yt premium üyeliği alırsan yt music aboneliği otomatikman veriyor zaten. Üstelik az bir **bleep** ile yt avantajlarından da faydakanabukiyirusn. Reklamsız izleme video indirme vs. Yt mysic de klip ile müzik arasında geçiş de yapabilmek iyi bence. Ses kalitesi de Spotify ile neredeyse aynı.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
1.Spotify
2.MYT müzik (videoyu ücretsiz indirebiliyorsunuz aynı YT Premiumdaki gibi)
0 Likes
UygarA525F
Active Level 7
Galaxy S
Ben Apple Music kullanıyorum, çok iyi
0 Likes