cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android'de en iyi ekosistem harbi Samsung'ta

(Topic created on: 01-14-2025 11:02 PM)
394 Views
Melih_S24FE
Active Level 10
Options
Galaxy S

image

13 Comments
selimozaytekin3
Beginner Level 2
Galaxy S
benim samsung telefonum yok ama samsung tabletim var telefonumun modeli realme
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Kesinlikle.Hep farklı markalara ait ürünler ile yaşıyordum Samsung ekosistemini tadınca her şeyi Samsung'a döndürdum.
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Ben tableti alırken a54 işlemcisi olduğu için tereddüt ettim, çükü a34 ve 54 kullandım kasma donma diz boyuydu özellijle 6.0dan sonra optimizasyon berbattı. Tablete geçince anladımki sorun kullanılan işlemcilerde değil yazılımdaymış. Büyük ihtimal A serisi olduğu için yazılımı kısıyorlar o yüzden arayüz takılmaları oluyor tablette 4 5uygulama açınca bile exynos 1380 hiç takılmıyor. Şuanki s24fe de yaşadığım ana ekranda ufak 1 2 bugu bile yaşamadım tablette, samsungun yazılım ile bir alığ veremediği var cidden😂
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Amiral gibi performans alamayacagimi bilerek satın aldım tableti ancak beni şaşırttı.Normal kullanımda gayet akıcı cihaz valla.Oyunlarda yüksek grafikte oynamadıkça problem yok ama cihaz benimle oyun oyna dur diye tasarlanmadığını söylüyor.Ufak tefek animasyon gecikmelerini de One UI 7 çözerse bal gibi tablet olacak kendisi.

En çok şaşırdığım şey 4 uygulama açıyorum 6gb ram nasıl hepsini nasıl ayakta tutuyor onu anlamadım gitti😊

1380 demekki iyi işlemci
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Aynen öyle, 8gb ram a54te 2uygulama akıcı çalışmıyor. Tableti gerçekten çok şaşırttı modelini bilmesem kesinlikle amiral işlemci kullanıyor derim, sırf dex modu için bile samsung tablet alınır, telefonla ekosistemide çok uyumlu çalışıyor.
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
DeX zaten bambaşka bir keyif.Tek tuşla bilgisayarım elime geliyor gibi hissediyorum
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
En güzelide çok stabil çalışması, cidden çok şaşırdım bu işlemcinin bu kadarını kaldırabilmesine. İlginçtirki ısınmıyorda.
Ümmet05
Active Level 8
Galaxy S
Ben A54 ün 1 kere bile donduğunu takıldığını hatırlamıyorum abartısız söylüyorum. S23 FE de bile donmalar gördüm ama A54 de yaşamadım
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Ya o birazda şans meselesi ama benim donmadan kastım donmak değilde ufak takılmalar, mesela one uı6dan sonra bildirim panelini aşağı indirip sağa sola kaydırırken akıcı değil 30hzye düşmüş gibi, yani kötü cihaz demiyorum ama tablette yaptığın işlemle aynı işlemcili a54te yaptığın işlem aynı değil performans ve yazılım olarak. Kısaca tabletin optimizasyon ve yazılımı daha iyi bu tamamen kendi tecrübem.