cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 14'e yükleyebileceğiniz One UI 7 uygulamaları

(Topic created on: 03-15-2025 08:18 PM)
512 Views
Ecrịn
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Samsung'un ONE UI 7 ile uygulamalarını günceller ve bazı yeni özellikler sunar. Aşağıdaki listede Cihazınız One UI 6 olsa bile, aşağıdaki ONE UI 7 samsung uygulamarını yükleyebilirsiniz. Ancak bu resmi şekilde olmamaktadır, yüklemek için apkmirror üzerinden uygulamanın en son sürümünü yüklemeniz gerek. İşte uygulamalar:

Galeri
Hava
Good luck(alt servisler dahil değil)
Health
Files
Notes
Galaxy store
Ses kaydedici

Aşağıda, maalesefki yüklenmeyen uygulamalar şunlardır:

Samsung home up(ana ekran uygulaması)
Device care
Phone
Clock
Kamera
Ayarlar

Uygulamaları yüklemek için en son sürümünü apk olarak yükleyin, apk'yı açıp güncelle seçeneğine basıp yükleyin. Eğerki yükleme işlemi tamamandıkyan sonra uygulama açılmaz, kasma donma yapar veya memnun kalmazsanız uygulama bilgilerinden güncellemeyi kaldırın tuşuna basarak eski sürüme dönebilirsiniz

Uyarı: uygulama desteği, orjinal one ui ile denenmiştir. Eğer basitleştirilmiş one ui sürümünü kullanıyorsanız(galaxy a10 ve a20 serileri basitleştirişmiş one ui kullanır)tam bir şekilde çalışmayabilir.
18 Comments
Galaxy S
Ben galeriyi indirdim yüklemedi Çoğunu da yüklemez muhtemelen başta Phone kamera
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy S
Phone ve kamerayı denedim yüklemedi o yüzden yüklenmeyen uygulamar kategorisinde koydum onu. Ama galeriyi kurdum bende çalıştı sende başka bir problem olabilir
Galaxy S
Hangi sürüm
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy S
Galeri uygulaması 15.6.01.9 sürümünü yükledim
Galaxy S
Bendekide o Ama İlginç bende olmadı 😔1742064504972.jpg1742064504992.jpg
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy S
Bildiğim kadarıyla orada iki sürüm var biri arm64 biri arm siz arm64 kurmuşsunuz arm sürümlü paketi denerseniz olabilir
0 Likes
Galaxy S
Arkadaşın dediği sürüm oldu Ama pek bi değişiklik göremedim 😂
Ecrịn
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung'un üşengeçliği tutuyor bazen pek bir şey değiştirmemiş😂
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
hocam uyumlu bir apk buldum galeri icin isterseniz atayim1742059907107.jpg