cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 14 Beta

(Topic created on: 03-02-2023 03:35 PM)
asercan_s22
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba . Android 14 beta yayınlanmış. Kullanmaya başlayan var mıdır ? S22 cihazıma yüklemek istiyorumda . Düşünceleriniz nelerdir yüklemeli miyim sizce ? 

14 Comments
Karga
Active Level 8
Galaxy S
Yayımlandı mı bilmiyorum ama cihazınızı seviyorsanız uzak durun. Ha, S22'nizin dışında daha iyi bir cihazınız varsa veya S22'nizi sürekli sorunlarla kullanmaya razı olacaksanız yükleyin. Beta sürüm çok fazla hata içerir ve Android 14, yolun daha çok çok başında. Google ve Samsung gibi firmalar, Beta sürümü asıl telefona yüklemeyi önermiyorlar. Çünkü olası hatalar telefonu kullanılmaz hâle getirebiliyor. Kısacası yüklemenizi tavsiye etmem.
Semihs21
Active Level 4
Galaxy S
Güncellemesinin gelmesini beklemekten başka çare yok diğer yollar denildiği gibi cihazda hasar veya kullanılmaz hale getirebiliyor
Emrdpks21
Expert Level 2
Galaxy S
evet geliştirici izleme 1 sürümü yayınlandı sadece pixel cihazlarda var daha oneui 6 tanıtılmadı oneui betada ülkemizde yok
asercan_s22
Active Level 5
Galaxy S

Sadece pixel cihazları destekliyormuş zaten . Yine de teşekkürler yorumlar için :)

Emrdpks21
Expert Level 2
Galaxy S
türkçe inceleme ya shifdelete yafa yeşil robotta olması lazım bu arada
asercan_s22
Active Level 5
Galaxy S
Yeşil robotta var evet
Emrdpks21
Expert Level 2
Galaxy S
aynen izledim 1 haftaya yakın oluyor ama deneme şansımız yok denemek için pixel almayı bile düşündüm bi
asercan_s22
Active Level 5
Galaxy S
Yok hocam o kadarda değil 😅
0 Likes
Emrdpks21
Expert Level 2
Galaxy S
kayıt olmasa hem tensör işlemci hemde saf android için geçilir