cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android 13 S21FE

(Topic created on: 12-12-2022 03:22 PM)
517 Views
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s21fe içim android 13 sonrası dikkatimi çeken en önemli faktör özellikle cihaz android car Play e bağlıyken aşırı ısınıyor (kamera açınca fazlasıyla kasmalar takılmalar göze çarpıyor) 

Android 12 de böyle bir sorun yoktu.
Ayrıca yine android 13 güncellemesi sonrası yine carplay aktif iken müzik programları çalıştığında da aynı sorunlar gözlemleniyor. 
Bana bu android 13 fazla Ram kullanıyor gibi geldi cihaz bakımında önceden 3 ün üzerinde boş Ram gösterirken şimdi genelde 2,4 civarı ile karşılaşıyorum. 
Yani android 13 stabil gibi görünse de aslında cihazlarda bir ağırlığa sebep oldu.
Umarım ek güncellemeler ile bu sorunlar çözülür

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba F-I-R-A-T,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
10 Comments
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Benim test ettiğime göre s20 fe cihazım a göre konuşuyorum ram kullanımı iyileştirilmiş bende bide hocam genellikle demişsiniz ya kamera yı açınca kasmalar oluyor diye büyük ihtimalle pilin daha uzun gitmesi için performans dan kısmışlar ama tabiki haklısınız yani kasmalar hoş bir şey değil
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Yani pil iyi gitsin diye böyle bir şey yapılmışsa tamamen mantıksız hocam, stabil kullanamadığım bir telefonun pilinin uzun süre gitmesinin bir getirisi yok benim için
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Haklısınız evet bazen yazılımcılar pilden tasarruf etmek için böyle yollar buluyorlar bazende bunlar aşırı dereceden kasmaya varıncada tekrar güncelleme verip düzeltiyorlar
Galaxy S
Ram plus açık mı
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Evet açık hocam, kapalıydı şuan 8 de açık
0 Likes
Galaxy S
Kapat o çok etkiliyor ben kapattım cihazın ram kullanımı normale bindi cihaz kendine geldi birde en üstte açmışsın hocam kapattığın zaman farkı göreceksin
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Hemen kapatıyorum hocam
0 Likes
Galaxy S
Rem kullanimi güzel evet 👍
darkex
Active Level 10
Galaxy S
Benim s21 fe ram kullanimiScreenshot_20221212_154101_One UI Home.jpg