cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 12 good lock

(Topic created on: 09-15-2021 11:49 PM)
312 Views
zcc
Active Level 8
Options
Galaxy S

Simdi bazı yazilar okuyorum bisey de anlamadim okudugumdan arastiriyorum android 12 ile yine devam eden good lock olucak diye bazi uazilarda betada olmayacak yaziyor olmayacaksa neden guncelleme yapayim ki kaldiriyor gelmesi gereken şeyi bu beta denilen sey ui 4.0 dan sonra gelmesi gereken guncelleme degilmi sonra beta olamayacakmi betadan sonra hangi guncellme gelicekde good lock geri gelicek suan kullaniyorum hic guncelleme yapmayaym dha iyi bi esprisi yok eger anladigim dogruysa siz nr anladiniz tam olarak gelecekmi gelmeyecekmi bu good lock yazilardan birsey anlamadim ben 

8 Comments
UtkuMert
Active Level 6
Galaxy S
Beta, bir şeyin tanıtılmadan önce geliştirme amaçlı çıkmasıdır. Ve ülkemizde zaten kullanımı yoktur. Beta sürümünde good lock kullanılamayabilir. Ama tam sürümde farklı bir karar verilmezse kullanılabilecektir.
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Tsk ederim tamamdir sıkıntı yok yani
0 Likes
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Bunlar söylenti daha ve beta Tr'de yok siz güncellemeleri yapın bişey olsa bile mevcut güncellemeleri etkilemez cihazınızdan da kalkmaz olağan dışı bir durum olmadıkça da kullanımı devam eder
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Tamamdir tsk ederim bizi etkilemicekse sorun yok hehe
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Evet yok rica ederim 😊
RecepF
Expert Level 5
Galaxy S
One UI 4.0 Beta testi Türkiye'de kullanılmıyor sıkıntı yok, belirli ülkelerde geçerli Test bittikten sonra OneUI 4.0 dağıtılınca kullanılabilecek
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Sukurler olsun bekledigim cvp saolun cvp icin
RecepF
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim