DrAbdullahTOKGO Z
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-29-2024 11:34 AM (Last edited 08-29-2024 12:03 PM ) in
Galaxy SSelam dostlar,
Peşinen belirtmek isterim ki ben sıkı bir Samsung kullanıcıyım. Bu ekosistemin mobil segmentindeki ürünlerin neredeyse hepsini severek kullanıyorum. (Galaxy Buds2 Pro, S24 Ultra, Z Flip5 ve Tab S9 Ultra...)
Ama aşağıda değineceğim bir konu var ki bana biraz amatörce ve can sıkıcı geliyor:
Bildiğiniz üzere yakın zaman önce Galaxy Buds3 ve Buds3 Pro ile tanıştık. Fikrimce her iki cihaz da Samsung'un son zamanlardaki en iyi mühendislik örneklerinden biridir. Basitçe anlatmak gerekirse en yakın rakibiAirPods Pro (2nd gen) CD kalitesi (16 bit/44.1 kHz) seviyesinde bir deneyimi sunabilirken Buds3 serisi,Hi-Fi ses kalitesiyle (yani 24 bit/48 kHz ve üstü) rakibini adeta ezip geçiyor.(24 bit/96 kHz; biz ona Samsung'un isimlendirmesini kullarak "Ultra Yüksek Kaliteli Ses" diyeceğiz.)
Buraya kadar "Eee ne var yani çok iyi işte" diyebilirsiniz. Fakat iş uygulama noktasına gelince öyle değil.
"Ultra Yüksek Kaliteli Ses" özelliği için Samsung kendi dokümanlarında One UI 6.1.1 zorunluluğu belirtilmesine rağmen S24 serisi dahil hiçbir cihaz bu güncellemeyi almadı. Üstelik kulaklık çıkalı bir aydan fazla olmasına rağmen. Yazılımın dağıtımı ve cihazın lansman tarihi ne yazık ki uyuşmadı.
Sonuç olarak yukarıda uzun uzun açıkladığım gerekçeler çerçevesinde bunun bir hata olduğunu düşünüyor ve görüşlerinizi bekliyorum değerli members sakinleri sizce bu bir sorun mudur yoksa değil midir? Saygılarımla...
4 Comments
Siberizm
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2024 11:42 AM in
Galaxy S
Hocam kulaklık aylar önce çıkmadı ki? 1 ay oldu olmadı. One UI 6.1.1 güncellemesi de Ekim'e kalmadan dağıtılır
DrAbdullahTOKGO Z
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2024 11:50 AM in
Galaxy S
Yorum için teşekkür ederim. Yazıyı güncelledim.
DrAbdullahTOKGO Z
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2024 11:56 AM in
Galaxy S
Bu arada Ekim'de gelirse zaten kulaklık çıktıktan aylar sonra gelmiş olur. 😅
Siberizm
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-29-2024 11:57 AM in
Galaxy S
Yani evet 😂 teknik olarak 2 3 ay uzun bir süre sayılır. Bu kadar geciktirmeleri eksi olarak yansır. Haklısınız hocam 🙏🏻