Original topic:

Ana ekran önerisi. Şimdiye kadar nasıl yapılmamış hayret verici

(Topic created on: 04-11-2026 05:38 AM)
354 Views
Eyl7
Active Level 1
Options
Galaxy S
"Bildirim paneli için aşağı kaydırın" harika bir özellik. Bence bu geliştirilebilir. 1. Ekranın dikey olarak 2 eşit parça olduğunu düşünelim. 2. Aşağı kaydırma hareketi sol tarafta yapılırsa bildirim paneli açılsın 3. Aşağı kaydırma hareketi SAĞ tarafta yapılırsa KONTROL paneli açılsın bu kabiliyeti seçenek olarak eklenirse isteyen şu anki haliyle kullanmaya devam edebilir.

Güncelleme yapıyorum. Samsung önerisiyle birlikte gösterme sorunumu kısmen çözdü. Good lock- One hand operaiton ile de ekstra tanımlar yapılabiliyor. Tüm katkı veren yol gösteren arkadaşlara teşekkür ederim. Aşağıda Samsung cevabını ekliyorum:

Değerli Müşterimiz Merhaba,
Samsung Members Uygulaması aracılığıyla benimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.
Ekranın sol ve sağ tarafında aşağı kaydırma hareketi ile Bildirim Paneli ve Kontrol (Hızlı Ayarlar) Paneli açma özelliğini eklemek veya yapılandırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
One UI 7 güncellemesiyle birlikte, ekranın sağ üst kısmından aşağı kaydırdığınızda Hızlı Ayarlar Paneli açılır. Ekranın sol üst kısmından veya diğer alanlardan aşağı kaydırdığınızda ise Bildirim Paneli görüntülenir. Bu yapı varsayılan olarak aktiftir ve daha sade, hızlı erişim için tasarlanmıştır.
Eğer Bildirim Paneli ve Hızlı Ayarlar Paneli'nin birlikte açılmasını isterseniz, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Hızlı Ayarlar panelini açmak için ekranın üst kısmından aşağı kaydırın.
Sağ üst köşedeki kalem simgesine dokunun.
Sol üst köşedeki 'Panel Ayarları' menüsüne girin.
'Birlikte Göster' seçeneğini işaretleyin.
Geri çıkın ve ayarın kaydedildiğinden emin olun. Artık Bildirimler ve Hızlı Ayarlar aynı ekranda görüntülenecektir.

Tüm soru ve destek talepleriniz için sizlere yine yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Simanur
Samsung Members Ekibi

image

8 Comments
Toprak_00
Active Level 8
Galaxy S
bu zaten var goodlocktan yapiliyo (;
0 Likes
burakmehel
Active Level 3
Galaxy S
Goodlock ile yapılıyor
0 Likes
K3R1M
Active Level 4
Galaxy S
Evet bunun konusunu ben de açmıştım, bugüne kadar nasıl yapılmamış hayret ediyorum.
Ayrıca Goodlocktan böyle bir ayar yapılmıyor, sizin dediğiniz en üst kısımdan çekme için, burdaki sorun ana ekrandayken ortadan aşağı çekmede.
Eyl7
Active Level 1
Galaxy S
kesinlikle katılıyorum 🔥 yani bu tarz bir işlem goodlock falan olmamalı , ayarlarda koymuşsun zaten bildirim panelini diğeri de burada olmalı. Neden ilave bir uygulama indireyim bunun için.
mdlatiff
Active Level 10
Galaxy S
Bende açık bu da kendi özelliği varken goodlock tan niye açıyorsunuz anlamadım
0 Likes
Eyl7
Active Level 1
Galaxy S
ekran resmi atabilir misiniz? kontrol paneli için bir ayar yok bende. sadece bildirim paneli için var
0 Likes
mdlatiff
Active Level 10
Galaxy S
Nasıl anlamadım yukarda ss atmışsınız ya bendede bildirim paneli için var
0 Likes
Eyl7
Active Level 1
Galaxy S
ben istiyorum ki bir ayar da kontrol paneli için eklensin. böylece ekranın tepesinden çekince açmak yerine ekranın aşağı kısımlarından da kontrol panel açılabilsin. soldan çekince bildirim sağdan çekince kontrol panel açılsın.
0 Likes