Original topic:

AnTuTu

(Topic created on: 09-10-2025 09:13 AM)
80 Views
Azer50
Expert Level 2
Options
Galaxy S
Orijinal uygulaması bu mudur?

Daha önce hiç Benchmark testi yapmadım.

Güvenli midir?

image

10 Comments
HasanGalaxyA24
Active Level 10
Galaxy S
Genelde apk yüklenir
Azer50
Expert Level 2
Galaxy S
Orjinalse sorun yok ya
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Evet orijinal ve güvenli
Azer50
Expert Level 2
Galaxy S
Teşekkürler 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhabalar hocam, uygulama güvenli ancak sonuçlar güvenli değil 😃 Çok fazla sonuçlara aldırış etmeyin.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hız aşırtması yapılmış çipler, daha düşük skor alıyor fabrika çıkışlı çiplere göre. Onun dışında ne yüksek skor alıp da WhatsApp'da donan telefonlar gördüm ben. O yüzden tamamen laylaylom bir uygulama.
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Bu testte sıcaklıkta önemli o dedigin overclocklu islemciler testte sicaktan yanıyorsa verimsizse normal cpular tabiki yüksek puanlar alir daha verimli olur cunku %100 dogru sonuc vermese de laylaylom filan değil
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İnan ki öyle. Zerre kıymeti yok. Exynos çiplerinden başka çip mi var cayır cayır yanan? Soğutma bloğu nedir haberi olmayan firmalar üstlerde gezyior. Arayüz optimizasyonu sıfır ama en 10'da. Yok böyle dünya. Zerre anlam ifade etmiyor. Dediğin sıcaklık muhabbeti doğru olsaydı, skorlar tam tersini gösterirdi zaten.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Elimde S25 Ultra da var, OnePlus 13 de var, iPhone 16 Pro Max'de var. Yanlış anlama niyetim şov değil. OnePlus 4. Sırada ve iPhone 16 Pro Max'in neredeyse 2 katı. Ama ne hikmetse basit işlevleri yerine getiremiyor. Kullanıcının çok bel bağlamaması gerekiyor kesinlikle bu sonuçlara. Çok büyük yanılabilirler.