cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Amoled yanığı

(Topic created on: 03-24-2024 09:28 AM)
2397 Views
eyequeS23u
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar herkese günaydın, son başlıklarda bi çok arkadaşımızın özellikle amiral gemisi olan S serisinde (S23, S22, S21 vs) amoled yanığından şikayeti var. Bu sorunu Samsungun çoktan aşmış olması ve "Dynamic amoled" ekran ile amoled yanığını neredeyse yok ettiklerini belirtmişlerdi ancak çok fazla şikayet var. Bunun sebeplerini, tecrübelerini ve One UI 6 yüzünden mi böyle olduğunu paylaşıp birbirimize yardımcı olursak faydalı olacağını düşündüm.. One UI 6.1 ile bu sorunlar ortadan kalkar mı merak etmekteyim..

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
One ui 6.0 ile ekran yanma korunmasını devre dışı bırakmışlar one ui 6.1'de etkinleştireceğiz demişti samsung o yüzden android 14 kaynaklı daha çok amoled yanığı çıktı.

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Hayır m,a serisinden tutun s serisine kadar olan bir olay bu ve sadece samsung ile ilgili değil rakip markalardada var amoled yanığı sorunu.

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Evet karanlık modda fazla belli olmaz aydınlık modu açın bakın bir ve karanlık mod bunun ihtimalini azaltıyor deselerde karanlık mod açanlardada bu sorun oluyor.

View solution in context

Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
2 seneçek vereyim size
1) Bir foto çekip beyaza boyayın öyle bakın.
2) Telefonla arama kısmına bu tuşlara basıp aramaya basın *#0*# bu ekran yanığı test kodudur orada renkler olur oradanda bakın.

View solution in context

35 Comments
MUSA_A73
Active Level 10
Galaxy S
Amoled yanığı s serisinde kronik bir sorun mu yoksa diğer cihazlarda da olan bir şey mi ?
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Hayır m,a serisinden tutun s serisine kadar olan bir olay bu ve sadece samsung ile ilgili değil rakip markalardada var amoled yanığı sorunu.
MUSA_A73
Active Level 10
Galaxy S
Şimdi aydınlık moda koyarsam belli olur mu amoled yanığı
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Evet karanlık modda fazla belli olmaz aydınlık modu açın bakın bir ve karanlık mod bunun ihtimalini azaltıyor deselerde karanlık mod açanlardada bu sorun oluyor.
MUSA_A73
Active Level 10
Galaxy S
Ben şimdi aydınlık moda koydum her şey normal .
Nasıl anlaşılır?
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
2 seneçek vereyim size
1) Bir foto çekip beyaza boyayın öyle bakın.
2) Telefonla arama kısmına bu tuşlara basıp aramaya basın *#0*# bu ekran yanığı test kodudur orada renkler olur oradanda bakın.
MUSA_A73
Active Level 10
Galaxy S
Hepsini yaptım şimdi 1.öncülü yapacağım 1711264058723.jpg
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Tamamdır siz mesela 2 ayda bir kontrol edin ne olur ne olmaz diye bende ara sıra kontrol ediyorum
MUSA_A73
Active Level 10
Galaxy S
Sağolasın dostum bilgilendirdiğin için