cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Always On Display sorunları

(Topic created on: 01-05-2024 11:59 PM)
398 Views
xFlow
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba,
Always on display, modeli S22 olan telefonumda dokunmama göre açılıyor ve ben dokunduktan 2 sn sonra falan açılıyor. Bunu hızlandıracak bir durum yok mu? Saate bakmak için bile bekiyorum, ani anlarda falan iyi olmuyor. Telefonu açmak için iki kere dokunduğumda veya güç tuşuna bastığımda bile daha hızlı açılıyor diye düşünüyorum. Apple'da bu durum böyle değil. Ayrıca OneUI 6 ve Android 14 güncellemelerinden sonra always on display'i açmak için bir kez dokunduğumda kilit ekranı arka plan duvar kâğıdım da gözüküyor. Güncellemeden önce böyle değildi. Bunu da nasıl düzelteceğimi anlatırsanız sevinirim, teşekkür ederim.

Saygılar

6 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar / kilit ekrani / alwars on display ustune bas 3 secenekten birini sec
xFlow
Active Level 6
Galaxy S
Görüntülemek için dokun seçili hocam en üstteki
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Istersen benim sectigimi sec istersen surekli acik kulan1704490066874_1704490066865_0.jpg
xFlow
Active Level 6
Galaxy S
O ekranda yanık oluşturur ve çok şarj yer diye kullanmak istemiyorum sise de tavsiye etmem bence yanık oluşturur
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Yok yanik olmaz 2 mi 3 dk da bir hafif hafif asaga yukari ama dediginiz sabit olursa ozaman sorun ama dediginiz gibi biraz sarj sorunu oluyor
xFlow
Active Level 6
Galaxy S
Dediğiniz gibiyse iyidir hocam, ama ben şarjdan dolayı yine tercih etmem ve hep açık kalması hoşuma gitmiyor teşekkür ederim yine de çözümleriniz için
0 Likes