Original topic:

Alma aldırma L*net olsun S24 fe

(Topic created on: 05-06-2026 09:57 PM)
477 Views
harunyapar
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bunu yapan mühendis ve bu yazılım güncellemelerini kodlayan kim varsa hakkım param hâram olsun 

10 yıllık samsung kullanıcısıyım lan*t okuttunuzya bana birdeha almayaçağım 
Nasıl bir telefonun şarjı su gibi giderse öyle yapmıssınız🤣🤣🤣...
21 Comments
Galaxy S
S25 fe alsaydınız keske
Galaxy S
Aynısının laciverti
UNLIMITED_3
Active Level 7
Galaxy S
Valla benim gozumde S serisi cihaz aliyorsan S serisi alacaksin FE falan almayacaksin. Biraz sığ düşünüyorum bu konuda ama bana mantıklı gelen bu ya. Biliyorum arada normal s ler ile 15k 20k fiyat farki oluyor bazen. Ama cogumuz her yil cihaz degistirmiyoruz aldimmi kullaniyoruz 4 yil. S serisi alican kafan rahat olacak.😂
Galaxy S
Düz s serilerinin sarji fe'den az gidiyor kardesim
UNLIMITED_3
Active Level 7
Galaxy S
Evet haklısın ama ben genele vuruyorum biraz FE de de normal s ler kadar güç yok. Sar istiyorsan ve birazda iyibolsun dersen bence A 50 serileri olmali. Neden bunu diyorum kulaga saçma geliyor evet. Ama oyle birsey nerdeyse hicbir FE seri dizgun bir sekilde cikmiyor benim kronik s22 s23 fe ile kapisiyor resmen sarj konusunda bazen konu aciliyor oradan gozume carpiyor. Garibime gidiyor
Galaxy S
S24fe ile s24'un gucleri tamamen ayni
UNLIMITED_3
Active Level 7
Galaxy S
Gucler ayni evet ama ne diyeyim yazilimdai birseyler var artik cozemedim sozde işlemciler ayni s24 ile hafif kırpılmış sadece. Ama herkes FE lere laf atiyor benim cevremde de FE leri pek seven yok. Sevende tam seviyor. Kac saat gidiyor sarji seninkinin ?
Galaxy S
Telefon ofiste ss atamiyorum ama 9 saat civari gidiyor wifi
UNLIMITED_3
Active Level 7
Galaxy S
Benim s22 wifi de 5.30 - 6.00 saat (oyun yok) kotude degil gibi geldi senin durum. Normalde kac saat olmasi lazim? Benimki mobil veride vampirden beter emiyor sarji 3 saate dusuyor pil