cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Alarmı kendi kendine kapatıyor

(Topic created on: 02-02-2025 09:33 PM)
141 Views
galaxsy_
Active Level 2
Options
Galaxy S

Beyler s23 fe kullanıyorum ve alarmı kuruyorum ancak 1 2 saat sonra kendi kendine kapatıyor çözemedım sabahları alarm calmıyo o yuzden

image

Yanlış bişeymi yapmısım bi yardımcı olacak varmı ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Saat uygulamasının verisini silin düzelmezse cihazı tüm ayarlarına sıfırla işlemini yapın yine düzelmezseDurumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Müşteri hizmetlerini arayın konuyu anlatın kayıt oluşturun. Uzaktan bağlantı kurup sorunu çözerler. 4447711 not! Tüm ayarlarına sıfırla işlemini yapınca veri silinmez fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden sıfırlama yapılırsa cihaz komple sıfırlanır

View solution in context

8 Comments
Galaxy S
Otomatik optimizasyon açık mı (cihaz bakımında)🙂
galaxsy_
Active Level 2
Galaxy S
Açık kanka
galaxsy_
Active Level 2
Galaxy S
Kapatmam mı gerekiyor
Galaxy S
Evet(galiba)
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Saat uygulamasının verisini silin düzelmezse cihazı tüm ayarlarına sıfırla işlemini yapın yine düzelmezseDurumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Müşteri hizmetlerini arayın konuyu anlatın kayıt oluşturun. Uzaktan bağlantı kurup sorunu çözerler. 4447711 not! Tüm ayarlarına sıfırla işlemini yapınca veri silinmez fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden sıfırlama yapılırsa cihaz komple sıfırlanır
merturkk
Active Level 8
Galaxy S
bendede bazen çalmıyor kafayı yersin
0 Likes
galaxsy_
Active Level 2
Galaxy S
Valla kardes paranoyak oldum alarm saatinden önce kendim uyanmaya basladım
0 Likes
merturkk
Active Level 8
Galaxy S
ben galaxy watch 5 ime güveniyorum o her türlü çalıyor o da olmasa yandık. saat kısmına girince en başta uyanma alarmı gibi bişry var ona kurdum bikere çalmadı acaba saat uyandığımı sandı da çalmadı falan mı diye düşündüm bidaha kullanmadım. onun dışında normal alarmda fa yaşadım bilmiyorum çok değişik olay