cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Adroid ve oneUI guncellemesi

(Topic created on: 06-10-2023 02:41 AM)
SNL91
Active Level 2
Options
Galaxy S

Android ve one UI güncellemeleri artık gelse harika olacak. Hem saat hem telefon için bekledeyim ama hala gelemedi.

2 Comments
ygtknca
Active Level 8
Galaxy S
Dostum en geç yeni yıla girerken gelir veyahut Eylül-Kasım arası şu an Android14 hala beta aşamasında ve test ediliyor aynı şekilde One IU 6.0 da öyle bu tarihlerden önce sadece aylık güvenlik güncellemesi gelir. Sabırlı olmamız biz kullanıcı açısından daha iyi çünkü Samsung kullanıcıları sürekli güncelleme güncelleme diye ısrar ettiği sürece ve her ay Samsung güncelleme için tam test yapmadan son sürat güncelleme çıkardığı sürece hep sorunlar olucak. Geç olsun güç olmasın dostum. Seni anlıyorum ama bu kadar ısrar etmemiz bizim yararımıza değil zararımıza oluyor sonra her ay sorun üstüne sorunla uğraşıyoruz.
ygtknca
Active Level 8
Galaxy S
Ek bilgi olarak da Google'ın Android 14 için estetikten ziyade pil performansı için çalıştığı, iosdaki gibi pil sağlığı ekleneceği(yanlış bilmiyorsam pil sağlığı görüntülemek için donanımsal olarak bataryaya ek bir şeylerde takılması lazım) arayüzü daha optimize ve hızlı hale getirmeye çalıştığı yabancı forumlarda söyleniyor. Umarım öyle olur pil performansı konusunda Android ile iosun farkı kalmadı resmen Ek bilgi olarak bunlar var görüntü değil performans üzerine çalıştıkları her yabancı forumda konuşuluyor. Umarım Samsung da one IU 6.0 için gerekenleri yapar.