cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Adaptör Sorunu

(Topic created on: 01-28-2025 03:42 PM)
233 Views
lulux
Active Level 2
Options
Galaxy S

Dün akşam saatlerinde adaptör ile ilgili görseller atmıştım asırı ısınma problemiyle. Bugün samsung servise gittim cihazda sorun yok dediler adaptör sıkıntılıdır dediler. Adaptörü kargoya verip yollayacağım fakat elimde başka samsung marka adaptör ve kablo yok cihaz 25w destekliyor. Elimde 45w orijinal oppo marka adaptör ve kablo var. Serviste ilgilenen kişi adaptör gidip gelene kadar başka marka orijinal adaptör kullanabilirsin sıkıntı olmaz dedi. Hızlı şarj özelliğini kapatıp servis tavsiyesine uymayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir? 

image

image

image

image

15 Comments
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Adaptörler aralarında anlaşıyor ona göre akım veriyor.Yeter ki kaliteli adaptör olsun.Oppo'nunki de kalitelidir.Problem olmaz
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy S
Onu iade edebiliyosan et edemiyosan bence de samsungun kendi orijinal şarj aletini kullan çünkü samsungun öyle sistemi var ki cihaz ısındığı zaman veya adaptör ısındığı zaman direk duruyor şarj etmiyor bu çok iyi bir özellik.Cihaz patlamaması için
smmrt
Active Level 4
Galaxy S
servis okey verdiyse neden sıkıntı olsun
0 Likes
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy S
Adaptör, kablo orjinalse hızlı şarjda adaptörün ısınması normal bir sorun olmaz
0 Likes
Galaxy S
Ben aldım orjinal 25 wat samsung
0 Likes
Galaxy S
Note 10dan beri bu sorun çözülmedi evet
0 Likes
lulux
Active Level 2
Galaxy S
Sıfır adaptör olduğu halde aşırı ateş atıyor ve telefonu baya ısındırıyor ustam ya servise vereceğim adaptörü mecburen
0 Likes
Galaxy S
Artık uyandığımı söyleyebilirim, S24 kullanıcısıyım. Zorla adaptör satın aldırmak amaçları çünkü bende telefonu alırken 2 tane adptör alıyorum malesef s25 ultura nasıp bilmiyorum ama çığırından çıktı artık alev alıyorum değil mi senin kide s22 ulturadan beri bencede aynımsorun oluyor.
0 Likes
lulux
Active Level 2
Galaxy S
Üstad valla 700 küsür ek bir adaptöre daha vereceğime 1150-1500 arası kablosuz şarj aletleri var güvenilir yerlerde satılıyor ondan alacağım. Hem type-c kablo hemde adaptörde çıkıyor içinden daha avantajlı. Yani bu s24 fe kullanılı 22 gün oldu 22 gündür şarjda adaptörün aşırı ateş atması ve telefonun ısınmasıyla ilgili sorunlar yaşıyorum maalesef ki
0 Likes