Resolved! Solved

Original topic:

ARAMALARDA SORUN

(Topic created on: 12-24-2020 12:53 AM)
2438 Views
Bakü
Active Level 1
Options
Galaxy S
S20 FE model telefonda

1) Hattı meşgul birini aradığımda meşgul uyarısı ya da meşgul çalma sesi gelmiyor, normal arama sesi duyuyorum. Bir kaç defa normal çalma sesi duyduktan sonra sonra aradığınız kişiye sesli mesaj bırakın uyarısı geliyor.

2) Telefonum kapalı olmasına rağmen arandığımda karşı taraf ekranlarında aramanın göründüğünü ancak hiçbir arama ya da ulaşılamıyor sesinin gelmediğini söylüyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Bakü,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Size, uzaktan erişim ile yardımcı olmak isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Galaxy S
buna benzer bir sorun benim eski telde olmuştu. yüklediğim uygulamalardan birinin izni ile alakalı bir durumdu çareyi sıfırlayarak halletmiştim. inşallah donanımsal bir sıkıntı yoktur.
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Karşı taraf meşgul olduğunda değil bu. Bu Turkcell'in telesekreter servisi karşı taraf meşgule alırsa aradığınız kişi şu anda meşgul der. Karşı taraf hiç yanıt vermezse de çalar çalar daha sonrasında aradığınız kişi şu anda telefona cevap veremiyor der bu bir sorun değil Turkcell özelliğidr
0 Likes
Bakü
Active Level 1
Galaxy S
denedik. karşı taraf meşgule aldığında da karşı taraf başka bir numara ile görüşme sırasında da benim telefonda meşgul sesi duyulmuyor. Normal çalıyor sesi duyuyorum.
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Deneyeceğiniz bir şey söylemedim ki. Bu bir özellik sorun değil Turkcell'in telesekreter servisi. Aranan kişinin bu servisi kapatması gerekiyor
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Bakü,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Size, uzaktan erişim ile yardımcı olmak isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes