Original topic:

AOD UI8

(Topic created on: 10-02-2025 10:24 AM)
211 Views
cgr1
Active Level 2
Options
Galaxy S

Herkese merhaba arkadaşlar s23 ultra kullanıcısıyım bugun uı8 geldi ve hemen kurdum ama bu youtube videolarda gördüğüm kilit ekranındaki resimi AOD ye ekliyorlar resim soluk görünüyor kilit i açınca renkleniyor görmüşsünüzdür bu ayarı nasıl yapıyoruz bırakın onu AOD nin saat şeklini bile değişemiyorum bilen yardımcı olabilirmi

7 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Kilit ekranı saatiyle aod saati aynı olur. Aod saatini ayrı olarak özelleştiremezsiniz tüm modellerde durum aynı.
0 Likes
cgr1
Active Level 2
Galaxy S
Kilit ekranındaki resimi aod ye ekleyenler gördüm ayrı bi programmı o veya goodluck dan yapılıyormu
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Muhtemelen ayarlardan veya goodlocktan yapılıyor.
0 Likes
ozybu
Active Level 4
Galaxy S
Malesef s24 ve üzerinde var diye biliyorum
0 Likes
cgr1
Active Level 2
Galaxy S
E ne anladık android 16 uı8 güncellemesinden beğenmediğimiz elma bi güncelleme yapınca yenilik bütün telefonlara gidiyor şuan yeni güncellemede şekli değişen saat hariç hiç bişe görmedim
0 Likes
Mutare
Active Level 5
Galaxy S
Bahsettiğin özellik bu mu? Buysa sadece s24 ve üzerinde mevcut. S23te gördüğün şey tam olarak neydi aod daki bir çok işlevsel özellik oneui7den itibaren kaldırıldıaQAOCQTqF3.png
0 Likes
cgr1
Active Level 2
Galaxy S
Bahsettiğim aynen buydu teşekürler 23 olarak görmedim videolarda gördüm s23 ultra da olmadığını bilmiyordum teşekür ettim
0 Likes