cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

AI Türkçe Desteği Bilgisi

(Topic created on: 08-08-2024 05:33 PM)
299 Views
agulerer
Active Level 5
Options
Galaxy S

AI Türkçe desteği ile ilgili gelen bir bilgi var mı? Ağustosun ortasına geleceğiz halen hiçbir gelişme yok Türkçe ile ilgili. Bu Samsung kullanıcıları bu tür konularda gerçekten kandırıyor mu? Bu konuda bilgi ve tecrübelerini neler?

12 Comments
Galaxy S
Evet kandırıyor ilk samsunga geçtiğimiz zamanlar bende senin gibiydim de insan zamanla alışıyor 😅 Kısacası şöyle özletleyim evet dediğiniz gibi aylar öncesinden Ağustos da gelecek diye dünya kadar söylenti vardı sonra burada ismi ve hatrı sayılır bilindik bir abimiz yurt dışında samsung açılışına katıldı ve oradan aldığı bilgilerle Eylül veya ekim diye hatırlıyorum o aylarda gelecek dendi tahminimce o aylarda gelecek sonrasında 2025 Eylül ayına 😅
agulerer
Active Level 5
Galaxy S
Samsung destek sayfasına bağlandım ve bir dünya söylendikten sonra Samsung tarafından aranacağım söylendi ve birkaç saat sonra aradılar. Eylül-Ekim aylarında AI özelliklerinin Türkçe desteği geleceğini söylediler. Bixby için bir tarih veremiyeceklerini ama AI için kesinlikle Eylül-Ekim aylarında geleceğini söylediler. Bixby çalışmaları Türkçe için devam ediyormuş ama AI gibi net değilmiş.
0 Likes
Galaxy S
Olay bixby zaten ai ne yapalım öyle değil mi sence de 😅
agulerer
Active Level 5
Galaxy S
Google asistan bence daha iyi. Özellikle Gemini iyice ilerlediğinde inanılmaz olacak ve bu yıl sonuna kadar oldukça ilerler diye düşünüyorum.
0 Likes
Galaxy S
B2 svy. İngilizcem var sayılır bixby başka bir olay asistan da güzel ama keşke bixby Türkçe olsaydı siriden daha iyi emin ol
0 Likes
agulerer
Active Level 5
Galaxy S
Kesinlikle Türkçe yapmalılar sana katılıyorum ama Apple Siri rekabeti üst seviyeye çıkarınca o zaman Samsungu göreceğim
0 Likes
Galaxy S
Hayaldı hala hayal🤣🤣🤣🤣
agulerer
Active Level 5
Galaxy S
AI kısmında Samsung kandırıyor mu yoksa gerçek mi göreceğiz. Yıllarca iphone kullandım ve Apple hem sözleri hem Türkçe desteği konusunda çok ama çok iyi.
0 Likes
Galaxy S
Ben hala 13 pro kullanıyorum hala taş gıbı ha a54 de kullanıyorum işim gereği
0 Likes