cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51'den S22 plus'a geçmek

(Topic created on: 05-28-2023 12:19 AM)
787 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Arkadaşlar A51'den S22 plus'a geçilir mi? S23 almak isterdim ama S23 serisi fiyatlar iyice arttı ama S22 plus telefon çok güzel kamera çok güzel 4500 mah batarya ama iyi

5JK
Active Level 4
Galaxy S
Alamazsin sen telefon elindeki 3 sene daha kullanirsin burda nerde salak sacma soru varsa sorarsin one bune diye ergenler gibi
Galaxy S
S23 ultra fiyatı uygun olsaydı onu al diyecektim ama çok pahalı onun yerine S23+ al derim android 17'ye kadar güncelleme alacak
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 plus 6.6 inç telefon büyük diye almak istiyorum bende ama pahalı
usküdarlı
Active Level 5
Galaxy S
Evet cihaz pahalı ama hak ediyor büyük cihaz istiyorsan s23+ yada s23 biraz küçük ama çok iyi cihaz
Galaxy S
S22 serisi işlemci sorunu var ısınma ve şarj sorunu var pahalıysa A54 5G al o daha makul fiyat olarak ya da S23 FE çıkacak biliyorsun FE modeller fiyat olarak makul oluyor düz S serisine göre
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A54 de sorunlar var ben ona para asla vermem
Galaxy S
A54 daha yeni tabiki sorunlar olacak A51 ilk çıktığında sanki sorun yoktu ondada vardı benim A31'dede android 10'dayken yüzde 60'tan sonra hızlıca şarj harcıyordu sonra güncellemeler sayesinde düzeldi
usküdarlı
Active Level 5
Galaxy S
A54 eşime aldım çok iyi cihaz çok çok büyük paralar vermeye değmez .direk al derin cihaz çok iyi
usküdarlı
Active Level 5
Galaxy S
Vedat a54 ne sorun var aynı cihaz bende de var
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Forumlarda görmüştüm de memnun değiller