cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A51'den S22 plus'a geçmek

(Topic created on: 05-28-2023 12:19 AM)
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Arkadaşlar A51'den S22 plus'a geçilir mi? S23 almak isterdim ama S23 serisi fiyatlar iyice arttı ama S22 plus telefon çok güzel kamera çok güzel 4500 mah batarya ama iyi

HakanS23
Active Level 6
Galaxy S
impuls: sinir sistemimizde bulunan nöronların birbiri arasında iletişim kurmak için oluşturduğu elektrokimyasal sinyallerdir
SDY_05
Active Level 7
Galaxy S
Galaxy A51 den galaxy S22 Plus a geçmek mantıklıdır ancak üstüne biraz daha koyup S23 serisine de bakabilirsiniz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben hep A serisi kullandım da bu sefer S serisi kullanıcam onun için de para biriktiriyorum ben S23 güzel tabiki ama samsung mağazasında çok pahalı S23 256 gb olan teknosa da 24.490.00 TL ama iyi en iyisi teknosa dan almak
SDY_05
Active Level 7
Galaxy S
A serisinden S serisine geçmek gerçektende çok iyi bir fikir, size tavsiyem olabildiğince indirim kovalayın :))
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kanka S serisi bambaşka çünkü birisi S23 ultra kullanıyordu ama var ya çok güzel telefon inceledim kamera çok güzel çekiyor hiç de bulanık göstermiyor
SDY_05
Active Level 7
Galaxy S
2016 dan 2020 yılına kadar S7 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim S serisi gerçekten de kaliteli ve uzun ömürlü.
miRx0
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle geçilir ben kullanıyorum her anlamda memnunum muazzam birileri s23 s23 plus yazmış s23 seni tatmin etmez s23 plus ise şuan için çok pahalı alınmaz...
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 plus büyük telefon seviyorum bende ama çok pahalı evet
5JK
Active Level 4
Galaxy S
Gene formundasin vedat alicagindan degil soru sormak icin sorma milleti rahat birak
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben almak için soruyorum soru sormak için değil sana ne kardeşim sana ne istediğim forumda yazabilirim soru sorabilirim sana hesap mı vereceğim?