Original topic:

A34 Nem Uyarısını Hatası

(Topic created on: 08-01-2025 06:49 PM)
226 Views
kereewm
Expert Level 4
Options
Galaxy S
Samsung a34 cep telefonu sürekli olarak nem hatası veriyor. Geçen gün telefonu yıkadım. Suya dayanıklı telefon. Çalışıyor ama nem uyarısı var hep. Gitmiyor. 

11 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Öncelikle hiçbir telefon su geçirmez değildir, suya dayanıklıdır. Görünüşe göre bir yerde su kalmış. Beklemekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Su geçirmez telefon diye bir kavram yoktur. Telefonlar suya ve toza dayanıklıdır sadece, ancak belli bir seviyeye kadar dayanır sadece. Şarj portunun etrafını yün bırakmayan bir bezle silin, daha sonrasında da birazcık bekleyin ve cihazı belli bir süreliğine kullanmayın(telefonu kapatın). Su buharlaşınca tekrar kullanabilirsiniz ki bu 24-48 saat arası sürer.
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Cihazın sıcaklığına ve içeri sızan su miktarına bağlı olarakta buharlaşma süresi değişebilir. Ancak sizin yaptığınız birazcık riskli bir iş, uyarının bitmesi suyun tamamen kuruduğunu göstermez.
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
O yüzden telefonları suya sokmamak gerekiyor. Çünkü suya dayanıklılık sertifikaları telefonu denize batırmak için değil.
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Muslukta yıkanmamalı bence. Onun yerine tüy bırakmayan bir bezle silmek daha iyi oluyor.
Galaxy S
Telefon dayanıklı olabilir ama soket değil soket alanı her zaman açıktır yıkamak en büyük tehlike niye yıkıyorsunuz onu merak ettim
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Çok kirliydi. S21 telefonumu neredeyse ben her gün yıkayıp kullanıp şarj edebiliyorum. Ama a34 te daha ilkinden hata verdi
0 Likes
Galaxy S
S serisi daha dayanıklı olur fiyata göre performans felsefesi bez ile sil yıkamadan uzak dur şarjda bir anda patlayabilir bile çünkü bunlar elektronik cihaz
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Allah korusun
0 Likes