cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A33 A34 A53 A52s

(Topic created on: 04-17-2023 12:37 PM)
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Snapdragon 778g için A52s mantıklı ama bütçeyi çok arttıracağı için A33 veya A34 düşünüyorum ama A34 ekran oranı yüzünden şık durmuyor ama MediaTek 1080 verimliliği için o da mantıklı geliyor bütçeyi biraz daha düşürerek A33 alınabilir gibi duruyor ama damla tipi çentik vazgeçirttiriyor ve 90Hz ekranı düşündürüyor AOD vs olmaması da düşündürüyor A53 bun.da da Exynos 1280 düşündürüyor her ne kadar önerdiğim telefon olsa da Exynos olması düşündürüyor ama A53 ile A52s aynı fiyat bandında ama bütçeyi arttırıyor sonuç olarak A33, A34 kalıyor kafam çok karışık ne önerirsiniz?

Kendim için değil

13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bütçeyi o kadar arttırsam a73 aldırmam o fiyata a73ten daha iyileri var
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Telefon alacak kişi bundan anlamıyor.
SubUrban
Active Level 5
Galaxy S
adam a53 butcemin ustunde diyo sen a73 oneriyosun
SubUrban
Active Level 5
Galaxy S
para biriktirse a53 alir zaten ama o da olmuyomus iste
Galaxy S
A73 veya a53 2 sinden birisini seç 2 cihaz da kurumsal model 2027 ye kadar güncel kalacaklar
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A53 mantıklı geliyor ama a73 değil ama annem için o kadar lüks bir telefona da ihtiyacı yoktur diyorum ama almışken iyisini de alsın diyorum çerçeveleri çok kötü duruyor a34ün normalde onu aldırırdım
Galaxy S
Zaten a53 le a73 aynı tek farkları ekran boyutu ve işlemci genel anlamda bakarsak 2 side iyi iş çıkartıcaktır :)
Galaxy S
A34,işlemci 2.6ghz ve 10.000tl 'in altına düştü.Hızlı ve yeni bir cihaz olmasının yanında aynı zamanda güçlü de.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A34 modeli tavsiye ederim.
Tercih edilmesi için güçlü sebepli artıları var.
Büyük güncelleme desteği çok uzun tasarımı güzel kameraları �yi sayılır daha yeni güncel cihaz işlemcisi kaliteli.