cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A21s renk sorunuuuuu

(Topic created on: 10-01-2022 02:35 PM)
213 Views
Iremellaaa
Active Level 3
Options
Galaxy S

A21s kullanıyorum renkleri canlı değil sanırım amoled ekranların canlı a21'in ekranı başka bir şey. Bu durum rahatsız etmeye başladı renkler soluk vs özellikle canlı ekrana sahip birini görünce fotoğraflarda ki kalite falan bayağı bariz. Basit bir çözümğ var mı varsa nedir 🥲

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Iremellaaa,

Durumu incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O telefonun ekran paneli lcd panel normal
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Amoled ekranli telefon almak :)
0 Likes
jargonist
Active Level 5
Galaxy S
Paramız aşırı kıymetli bu yüzden ne aldığımıza ve alırken nelere dikkat etmemiz gerektiğine baya bakmak lazım. S21fe kullanıyorum zamanında 12bin TL ye aldım o zamanlar a73 11b tlydi arada 1bin TL **bleep** vardı ama özellik olarak s21fe açık ara öndeydi ekran olsun kamera olsun video hoparlör olsun vs aklına ne geliyorsa ben telefonu uzun vadede kullanan biriyim o yüzden kar edeyim derken zarara girmek istemedim s ailesine katıldım. A serisi günümüz şartlarında fiyatını haketmiyor
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef çözümü yoktur, donanımsal bir özellik olduğu için
0 Likes
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Iremellaaa,

Durumu incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​