Original topic:

A13'ten S24FE'ye

(Topic created on: 08-21-2025 09:39 PM)
336 Views
RizesporunAskeri
Active Level 4
Options
Galaxy S

2023 Temmuz ayında farklı bir android cihazdan 128gblık bir A13'e geçiş yapmıştım. Alt segment bir cihaz olduğu için (ki fiyatı da bunu destekler nitelikte düşüktü) pek bir beklentim yoktu. İşim gereği arka arkaya çok uygulama açmam, tasarım uygulamarında hızlı hareket etmem gerekiyordu fakat A13 buna elverişli değildi. Aşırı ısınıyordu, kasıyordu, bana yetmiyordu. Oyunlarda performans zaten yerlerde, ki bunları saymaya gerek yok zaten çok ucuz bir cihaz. Teknik direktörümüz İlhan Palut'u görüp fotoğraf çekinmek istediğime telefon kamerası zar zor açılmış ve beni adama rezil etmiş, üstüne leş gibi bir selfie sonucu ile de son noktayı koymuştu.

Gel zaman git zaman idare etmeye çalıştım, farklı ekipmanlar almam gerekti telefona sıra bir türlü gelmedi. Geçtiğimiz haftalarda elim bir olay sonucu (telefon klozete düştü) A13 pert oldu. Yeni bir cihaz almak zorunda kaldım. Kendime bir söz vermiştim S serisi cihaz alacağım bu defa diye. Sözümü tuttum, S24FE ile sonunda düzgün bir cihaza kavuştum. Ağır uygulamaları vesaire rahatlıkla kaldırıyor, telefonda resmen akıyorum uygulamalar arasında. Kamerasından falan söz etmeye gerek bile yok. Oyunlarda ise A13'ün 20fps aldığı oyunda 115-120fps alıyor. İnanılmaz bir şey. Hayat kalitem arttı diyebilirim. Telefon gibi sürekli yüz-göz olduğunuz bir cihazda paraya kıyın derim cidden, pişman olmazsınız. Bundan sonraki cihazım "Ultra"lı olur umarım. Herkese iyi akşamlar.

Dipnot: Önceki telefon tamamen pert olduğu için her şeyim gitti diye üzülüyordum ki S24FE'yi açıp Samsung Account'a giriş yaptığımda; mesajlarımdan duvar kağıdıma, arama geçmişimden uygulamalarıma kadar tüm verilerimin ve kişiselleştirdiğim detayların yeni telefona anında geçtiğini gördüm. S24FE'yi ilk açışımda ekranda önceki telefonumdaki Rize stadı duvar kağıdını görmek... Tarif edilemez bir mutluluktu.
19 Comments
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy S
Hayırlı olsun
Galaxy S
Teşekkürler 🙏
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Hayırlı olsun hocam. Çok büyük bir sıçrama olmuş.
Galaxy S
Çağ atladım hocam 😄
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Bir de yanına FE'li saat, kulaklık ve bir de tablet eklediniz mi tutmasın sizi kimse hocam.😄
Galaxy S
Dronu halledersek sıra onlarda 😌
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Oo… Hangi model düşünüyorsunuz hocam?
0 Likes
Galaxy S
Dji mini 3 pro var aklımda hocam. İhtiyaçlarıma hitap eden dron bu
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S