Original topic:

Aşırı konum kullanımı

(Topic created on: 4 weeks ago)
151 Views
Tah_a
Active Level 3
Options
Galaxy S

Konumu açınca birsürü şey konumumu düzenli kullanıyor ve şarjımı tüketiyor

image

Mesela telefon servisleri
Günde en fazla 1 kez kullanıyorum yada kullanmıyorum ama uygulamayı kullanırken konumumu kullanmış gözüküyor bunu anlayamadım uygulamadan çıkınca hemen arkadan da siliyorum birsürü uygulama çalıştırmıyorum nasıl hala kullanımda oluyor

image

2. Olarak bu ne olduğu belirsiz şey 
Saat saat dakika dakika konumuma erişiyor tüm gün konum kullanıyor 

image
Google play de sömürgeciler arasında

Konumu kapatıncada hava durumuna giriyorum konumu açmak zorunda kalıyorum çıkınca geri kapatıyorum bazı uygulamalar için konum kullanmam gerekiyor kullanırken gene aç kapa yapıyorum ve bu sinirimi bozuyor 
Pilime sadece zarar veriyor bunlar bu konu hakkında ne yapılabilir
4 Comments
Tah_a
Active Level 3
Galaxy S
Konum doğruluğu dışında neredeyse hepsini yaptım zaten sadece samsung location sdk ile telefon servislerini merak ediyorum
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Yurtdışında olup olmadığınızı anlamak için kullanıyor konum servisleri.

Keza Samsung location da ev iş **bleep** ziyaret edilen yerler vb şeyler için kullanıyor.

Konumum 7/24 Tam doğrulukta açık. Ve sabah yüzde 85 şarjla çıktığım evden şu saatte yüzde on dört şarjla geri döndüm, kş ben çok yoğun kullanıyorum.
0 Likes
barmenxx
Active Level 6
Galaxy S
Morlar ve Rutinler kısmından konum aç kapa özelliğini aktif et. Sadece girdiğin uygulamada konum açılacak. Uygulamadan çıkınca otomatik kapanacak.( hava durumu ve haritaları seç) uygulama olarak. Bunu yaparsan konum kullanamaz diğer uygulamalar. Model ve rutin oluşturmuş olursun