cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Aşırı Isınma Samsun S20 Ultra

(Topic created on: 10-10-2020 12:01 PM)
377 Views
Blnt01
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar Samsung s20 Ultra kullanmaktayım. Telefonum oyun oynadığım esnada aşırı derecede ısınma oluyor. S20 Ultra kullanan arkadaşlar sizdede aynı sorun oluyor mu. Oluyorsa çözüm bulabildiniz mi. Samsun yetkililerinden destek aldığım halde telefonun ısınma nedeni Kapalı alanda oyun oynadığım söylendi. Açık alanda kılıfsız oynadığım halde aynı sorun yine devam etmekte. Bu sorunu yaşayıp da çözüm bulan yardımcı olabilir mi. Şimdiden teşekkür ediyorum.

9 Comments
xxKİNGxx
Active Level 6
Galaxy S
Merhaba Bunun için size tavsiyem hata raporu gönderin göndermek için Samsung members> yardım al> hata raporu adımlarını izleyerek gönderebilirsiniz
Blnt01
Active Level 3
Galaxy S
Tavsiyen için teşekkür ederim. Samsun yetkilileri ile görüştüm derken Samsun members ' den kastetmiştim. onlar bana bunu söyledi hata olarak telefonun kapalı alanda oyun oynandığı için ısınma olduğu söylendi. olumlu bir sonuç alamadım
0 Likes
Blnt01
Active Level 3
Galaxy S
Önerin İçin Eyvallah İphone Tlf.larla Aram hiç iyi Değildir. Android Delisiyim ısınma sorunuda çözecceğim Zaten şuan piyasadaki En iyi telofonu Kullanıyorum bundan Başka Alabileceğim Bunun bi Üst Modeli Olur yine.:)
Blnt01
Active Level 3
Galaxy S
sana göre doğrudur reis bana göre değil epey 'de 92 puan senin dedin 11 pro Max s20 ultra 100 puan almış sen nerden bakıyorsun. Bizde Ona göre 11 pro max Deneriz 1 hafta
0 Likes
Galaxy S
ıphone telefon oyun oynarken ısınmıyor mu? xs max kullanan arkadaşımla pubg oynuyoruz kasmadan dolayı oynayamıyor (ısınınca) o yüzden oda sıcaklığı ortam sıcaklığı kullandığın hat bile bu soruna engel oyun oynarken hattın çekmiyor ise cihaz oyun + daha verimli ağ bulmaya çalıştığı için daha fazla ısınır... hemen cihazları çöpe atın demek yetersiz çözüm önerisi.
0 Likes
Baha35S24U
Active Level 6
Galaxy S
TIB sürümüne güncelledin mi
0 Likes
Blnt01
Active Level 3
Galaxy S
Telofon Güncel Durumda güncellemeleri Alıyorum Geldiği Zaman Son Güncellemeyi Kullanmaktayım şuan Bide Bu tlfda Pubgda 90 Fps Nasıl Oynuyoruz. pürüzsüz hareket 120 mi yapıncamı 90 Fps Oynamış oluyoruz 90 fps Oynadığımızı Nasıl görebiliriz reis .
0 Likes
Baha35S24U
Active Level 6
Galaxy S
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.game.gamelab

Oyun eklentilerini denedin mi performans ve ısınma problemi için...

0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Blnt01,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için dilerseniz tekrar  Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes