Original topic:

Aşırı ısınma sorunu S23 ultra

(Topic created on: 04-05-2026 02:18 AM)
296 Views
Muharrem50
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhabalar S23 ultra kullanıyorum , cihaz tiktok izlerken resmen yanıyor alev aıcak , ama başka uygulamalarda bu sorun yok , sadece tiktok da oluyor ben bu denli saçnalıgı ilkkez göruÿorum , çogu formda arastirdım , s23 s24 s25 lerin butun serilerinde aynı sorun var herkes sikayetci , basına gelen varmı ,yoksa iphoneye geçme sebebim olucak aşırı canımı sıkıyor , denemedim yol kalmadı...

9 Comments
Vurkacoglu
Beginner Level 3
Galaxy S
Destege yaz
0 Likes
Muharrem50
Active Level 1
Galaxy S
Yazıyorum cevap veren yok
0 Likes
Balabanbas
Active Level 4
Galaxy S
Herkes tiktok kullanırken bir sorundan bahsetmiş. Ve biri tiktokta 40 dakikada %98 şarj harcamış acaba tiktok arka planda aşırı bir veri mi kullanıyor hiç kontrol ettiniz mi içlemciyi normalden fazla kullanıyor olabilir tiktok kullanmadanda bu kadar ısınıyor mu acaba ben s25 ultra kullanıyorum youtube x instagram edits vesaire felan kullanıyorum hiç ısınma sorunu yaşamadım tiktok gereğinden fazla veri alıyor olabilir acaba aynı sorun xioamide vesaire var mı ?
0 Likes
Muharrem50
Active Level 1
Galaxy S
Tiktok hariç ne kullanirsam bu sorun bende de yok face , insta , youtube ve bircok sey ama tiktokda 30 dakika gezinince alev alev yanıyor telefon sonra isiya bakiyorum 41 42 ° olmuş ve cihaz kasıp kalıyor , kardesim de 14 pro max var aynı şartlarda tiktokda geziniyoruz onun cihazi 34 35 ° leri geçmiyor , garip olan seyse benin cihazimda sadece tiktokda oluyor
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Tiktok sorunlu bir uygulama
0 Likes
Muharrem50
Active Level 1
Galaxy S
Sorunluda arkadasımda iphone var onda neden ısınma yok 34 35 dereceyi gecmiyorken benim cihazim aynı sartlarda 41 42 derece oluyor ve herkes bundan sikayetci , cihaz yaziliminda mi var tiktok optimaz yonunda mi var anlamadım , samsumg buna çare bulmalı
0 Likes
smels
Active Level 7
Galaxy S
Sorun tiktok geliştiricisinin android tarafına optimizasyon yapmaması. iPhone tarafında halihazırda 14-15 model var bunlara optimize kod yazmak Android tarafındaki binlerce modele kod yazmaktan daha kolay geliyor. Bu açıdan bakıldığında haklılar da. Hangi modele optimizasyon yapacaklar binlerce model var işin içine girip çıkamamaktansa hiç girmiyorlar optimize edilmemiş güncellemeler yayınlanınca sonuç bu oluyor. Burada Samsung'un sosyal medya şirketleri ile özel anlaşma yapması gerekiyor. En azından üst segment cihazlarıyla sınırlı kalacak bir optimizasyon anlaşması yapsa bile iPhone'un sosyal medya stabilizasyonu efsanesini sarsar neden yapmaz anlamış değilim
0 Likes
Muharrem50
Active Level 1
Galaxy S
Inanki bende anlamiyorum arkadaş şu sicaklağa bak yanıyor resmen cihaz1775349085997.jpg
0 Likes
EkremDurmaz
Active Level 7
Galaxy S
Bu modellerin neredeyse hepside Çine ait zaten onun dışında ne var kendi markaları için bile yeteri kadar destek vermeyen aciz tik tok😂😂
0 Likes