cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

60 hz sorunu

(Topic created on: 07-30-2023 03:19 AM)
2309 Views
efkan00
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba s20 fe telefonumdan mobile legends oyunu oynuyorum .oyun içinde 30-60-90-120 fps seçenekleri bulunuyor ve hepsini seçilebilir durumda ama 60 fps üstüne çıkmıyor. ekran 120 hz açık ve geliştirici seceneklerinden ekran yenileme hızını göster seçeneğini açıyorum. normal ekranda ve uygulamalarda 120 olarak kullanılıyor ama oyunu açınca otomatik olarak 60 hz e düşüyor tazeleme hızı bu yüzden oyun 60 fps in üzerine çıkmıyor düzeltmenin bir yolu varmı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy S

. Uygulama desteğine göre kullanım sağlayabilirsin. Uygulama sağlayısııyla görüşebilirsin

View solution in context

0 Likes
18 Comments
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Oyun içinden grafik ayarlarını bir kaç seviye düşürüp deneyin belki 120hz ayarını alabilmeniz için bir olanak olmuş olur.

Teşekkürler.
efkan00
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler öneri için bütün grafiklerde denedim ama daha oyun açılmadan ekran 60 hz e düşüyor
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Siz oyun oynarken 120hz yi sevebiliyor musunuz? Eğer evt ise cevap o zaman bir rutin oluşturmuş olmanız gerekiyor oyunlarda pürüzsüz hareket 60hz olsun diye yoksa olması imkansız
efkan00
Active Level 1
Galaxy S
Rutin kullanmıyorum ne olduğunuda sizden duydum şimdi ve oyun oynarken 120 hz geç olarak yeni bir rutin oluşturdum şuan normal ekranı 60 hz olarak ayarladım oyun açılırken 1 saniyeden az bir süre 120 görünüyor tekrar 60hz e düşüyor
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Game launcher ve game booster verilerini sıfırlayın yine aynı şey oluyorsa oyun verilerini sıfırla (bu oyun dosyalarını tekrar indirmen demek)
efkan00
Active Level 1
Galaxy S
Diğer marka kullanıcıları sorunun pil ve performans ayarlarını sıfırladıktan sonra düzeldiğini söylemişler ama ben öyle bir ayar bulamadım
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Oyun içi bir ayar olabilir dikkatli kontrol et o zaman veya direkt telefon ayarlarından oyunu bul pil tıkla sana attığım ekran fotosundaki seç.

*One UI 5.1 üzeri
**ekran görüntüsü Galaxy S22 aittir. Screenshot_20230730_040029_Settings.jpg
efkan00
Active Level 1
Galaxy S
Maalesef yine aynı .oyunu sildim tekrar indirmeyi deneyeceğim
efkan00
Active Level 1
Galaxy S
Oyunu tekrar indirdim ve bir çözüme varamadım oyunla alakalı bir sıkıntı mı diye pubg mobile indirdim ama aynı problem onda da mevcut oyunu açmak için tıkladığımda yine ekran 60hz e düşüyor.