cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

6.1

(Topic created on: 04-25-2024 01:03 AM)
535 Views
Omen_Motion
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba, 6.1 güncellemesinin  uzun kullanım sonrasında başladı, öncelikle pil artık s22 plustan daha kötü, cihazlarda aşırı ısınma başladı, zamsungun klasik cihaz eskitme politikası belirgin hale geldi, en az sekis saat ekran süresi aldığım cihaz artık günü çıkarmıyor, konu pille ilgili değil yazılımla ilgili, şimdi modlar çıkar yok uzaktan erişim safsatasına başlarlar, modlara soruyorum uzaktan erişimle bu güne kadar ne çözdünüz, yazılımla cihazın ısınmasını sağlıyorlar böylece anakart ve işlemciye zarar verdiriyor ve cihazları eskitiyorlar, yazıklar olsun sana ve yazılımcılarına Samsung, hafta sonu fotoğraf yedeklerini alıp tekrar 6.0 a geri döneceğim, güncelleme diye kendini yırtanlar zamsungun güncellemesinde bi **bleep** yok tek amacı cihazları **bleep** edip eskitmek, güncellemelerden uzak durmanızı şiddetle tavsiye ediyorum, çünkü zamsung satışlarını cihaz eskitme üzerüne kurmuş gibi duruyor, zamsungun Allah belasını versin 

15 Comments
MARSFB
Active Level 9
Galaxy S
Yardımcı olamıyorsunuz ki her zamanki klasik şeyleri yazıyorsunuz efendim parlaklığı kısın şarjınız bitmesin diyeceksiniz 😂 😂
toker33
Active Level 4
Galaxy S
İletişimde bir şey yok , uzaktan erişimle güncellemeleri kontrol ediyorlar , bu kadar. Servise gönderin. Niye göndereyim? 5.1 ile ne güzel çalışan cihaz 6.0 ve 6.1 ile kötü çalışıyorsa güncellemeniz problemli. Samsung bir çalışma yapıyor mu bununla ilgili, siz ondan haber verin , bırakın samsung güzellemelerini , ben kullanıcıyım verdiğim paranın karşılığını isterim . Bunu kimisi samsung'ta bulur kimisi Apple 'da . Samsung ta bulamazsam çözümü başka markaya geçer giderim, bu kadar basit.
zeto
Active Level 9
Galaxy S
Şunu diyim dediğin doğru desek olmaz her yeni güncellemede cihaza fabrika ayatlarına döndürüm ben genelde sorun yaşamam neden ysparım cihaz rahatlasın diye andtoid bi süre sonra uzun kunlanımda şişiyor yazılım bi süre sonra ios gibi sade ve az ram kunlanmıyor
0 Likes
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim günaydın, fabrika ayarlarına dönmek kesinlikle çözüm değil, ben bunun dışında odinle orjinal stock yazılımı yeniden yükleyebiliyorum, bu konuda nerdeyse profesyonel bir kişiyim, tüm bunlara rağmen cihaz ilk çıktığı gün gibi çalışmıyor, profesyonel bir kişi olarak açık ve net yazıyorum güncelleme adı altında kesinlikle ama kesinlikle cihazlar eskitiliyor, örnek vereyim lg g8s cihazımız var bu cihazın çıktığı yılı araştırın ilk çıktığında aldım bunu ve şirket hattı olarak kullanılıyor, bu güne kadar ne format atıldı nede başka bir şey yapılmadı, bak yemin ediyorum cihaz 4 senedir ilk günkü gibi stabil çalışıyor her güncellemesi de ota dan alındı, şimdi iki güncelleme ile **bleep** hale gelen Samsung cihazla bunu karşılaştırınca anlıyorsun durumu, birisi halen aynı batarya ile gümbür gümbür çalışırken Samsung un cihazı her ekranı açıp kapattığında bataryası yüzde 1 veya 2 düşüyorsa sorun nedir acaba, sorun şu Samsung orjinal ilk yazılımda harika performans gösterirken yok güvenlik yaması yok güncelleme derken cihazı nasıl kullanıcının elinde pert ederim bunun derdine düşüyor, bir örnek daha vereyim oneplus 8 Pro var bende bir tane bu cihazda nerdeyse 4 üncü yılına girecek ve halen stabil çalışıyor bataryasında bir tane sorun yok, nedir bu olanlar, bak en basit yazayım, herkeste aynıdır WhatsApp mesajlarının ilk mesajının bildirimi gelmez ikinci mesajı atınca bildirim gelir, şimdi Samsung cihaz ekran açıp kapatma sesini örnek vereyim ki bu sadece şu an kullandığım s23 plus ta değil hepsinde aynı bu açıp kapanma çıt sesi bile bazen gelir bazen gelmez abi kısaca Samsung şişirilmiş bir balon sadece sen daha ekran açma kapama sesini stabil yapamadıktan sonra al o cihazı nereye monte edersen et, son olarak yemin ediyorum s22 plus ve s23 plus ı aldığıma alacağıma bin kere pişman oldum, para etse değer kaybetmese hemen elden çıkarıp ne apple nede Samsung cihaz almayacağım ve aldırmayacağım, telefon ve cihaz almak isteyen tüm tanıdıklarıma ALMAYIN SAKIN HA ALMAYIN diyorum, çünkü bazı insanlar siz ne kullanırsanız onu kullanmak istiyor bende uzak durun sakın almayın diyorum, ya arkadaş bu Samsung Türkçeyi bile yok sayarken ben neden kullanayım en kısa zamanda elden çıkaracağım bu iki cihazı şarj aletlerini kulaklıklarını her şeyini atacağım Samsung markasını duymak bile beni irite ediyor, kalın sağlıcakla
0 Likes
zeto
Active Level 9
Galaxy S
İyi güzel yazmışsın bilgili biri olabilirsiniz düşüncene saygı duyarım tabi ki sadece samsung değil tüm androidler böyle aslında her telefon böyle ama apple sürekli dava vs olunca geçmişte eskitmeyi kabul etti o zaman ki cihazlarda bedava pil değişimi yaptı idi en iyi uzun ömürlü bence iphone amdroid tarafımda çok marka cihaz kunlanım hepsi aynı en iyi gene yazılım desteği servis olarak güvenlik olarak samsung fabrika ayarlarına dönmek çözüm diğil dediniz dediğin doğtu o da kısa bi çözüm dediğin yol kesin bi çözüm oluyor keşke iphone gibi.pc den yazılım yükleme olsa samsung bu konuda geri bende s23plus var dediğin gibi bi sorun yok ayrıyetten iphone 15 promax kunlqnan olarak diyim andtoid optimşzasyında eksikleri çok
Omen_Motion
Active Level 6
Galaxy S
Kardeş, benim çocuklarım da ki çocuk dediğim 25, 30 yaşında insanlarda iphone 14 pro max, iphone 12 pro, iphone 15 pro max var apple cihazları Samsung cihazlarından çok çok kötü, onlarda sürekli telefondan şikayet ediyorlar, pil, ısınma, yazılım çok kötü, Samsung ta son çare şunu yaparsın sammobilden orjinal son yazılımı indirir odinle kurarsın cihaz sıfıra döner her şeyi sıfır olur pil hafızasını bile düzeltir bunu apple cihazlarında yapamazsın, Android in asıl baba cihazları bizim ülkemizde satılmıyor en basiti Google cihazları gelse saf android kullanan o zaman farkı görürüz, Samsung yamalı don gibi hiç kullanmadığımız ve cihazı yoran onlarca uygulama içinde çakılı geliyor, düşün ben oyun bile oynamıyorum hiç bir cihazıma oyun yüklemedim günlük kullanım için gereken uygulamalar var, oyun oynayanları düşünemiyorum yani Allah sabır versin
0 Likes