cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

6.1 yeni güncelleme

(Topic created on: 3 weeks ago)
111 Views
cadirmikail
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung s22 Ultra telefonum yeni güncellemeden sonra hiçbir wi-fi ağını görmüyor bunun için yardım ve destek istiyorum telefonumu komple sıfırlamama rağmen yine de olumlu bir olumlu bir yanıt alamadım bunun için desteklerinizi bekliyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba MehmetCeylan45,

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

View solution in context

6 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
Ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi
0 Likes
cadirmikail
Active Level 1
Galaxy S
Onuda yaptım yanıt yok
0 Likes
cadirmikail
Active Level 1
Galaxy S
Hatta telefonu komple sıfırladım
0 Likes
Galaxy S

Hard reset at baktın olmuyorsa donanım arızası vardır servise yol gözükmüştür.

0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba MehmetCeylan45,

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

cadirmikail
Active Level 1
Galaxy S
Fabrika ayarlarına da geri döndüm fakat yine olmuyor
0 Likes