cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

45w Hızlı şarj aleti şarj başlama sorunu

(Topic created on: 4 weeks ago)
155 Views
SirMacHoO
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba. S24 plus ile aranıza katıldım. Teknosadan ürünü satın aldım ve alırken teknosadan 45w Samsung şarj aleti aldım. Şimdi bu şarj aletinde kabloyu iki türlü adaptöre takabiliyoruz biliyorsunuz. Tek taraflı takınca şarj etmeye başlamıyor ama diğer türlü takınca şarj etmeye başlıyor. Fotoğrafta detaylı anlattım yardımcı olursanız sevinirim. Acaba ürün sorunlu mu yoksa kendi özelliği mi ?

image
Bu türde takarsam şarj etmeye başlamıyor.

image
Ama bu türlü takarsam ucunu sorunsuz şarj yapıyor.

7 Comments
takcay
Active Level 6
Galaxy S
Bence kabloda sorun var. Başka bir kabloyla denemenizi tavsiye ediyorum.
0 Likes
SirMacHoO
Active Level 1
Galaxy S
Kutudan çıkan kabloyla denedim hocam aynı.
takcay
Active Level 6
Galaxy S
O zaman sorun şarj aletindedir. Servise vermelisiniz
0 Likes
SirMacHoO
Active Level 1
Galaxy S
Hocam 2. Resimdeki gibi kabloyu adaptöre taktığımda herhangi bir sıkıntı yok süper hızlı şarj yazıyor 50dk diyor. Kabloyu diğer türlü taktığımda ise şarj etmeye başlamıyor. Aynı şekilde telefondan hızlı şarjı kapattığım zaman ise iki türlü de şarj etmeye başlıyor hocam.
takcay
Active Level 6
Galaxy S
Kullananlar da cevaplarlar ama iki tarafın da şarj etmesi gerekir. Belki de iletken pinlerin bir tanesinde sorun vardır ve kabloyu ters takınca o pin kullanılmıyordur ya da farklı şekilde kullanılıyordur.
0 Likes
SirMacHoO
Active Level 1
Galaxy S
Hocam teknosada çalışan kuzenime sordum bizim buradaki şarj aletleride böyle diyor. Anlamadım bende.
0 Likes
takcay
Active Level 6
Galaxy S
Mesela başka markanın 65 watt şarj aleti var bende. Onda iki yönlü de çalışıyor, kullandığım hiçbir type c şarj aletinde böyle bir durum görmedim. Samsung için sadece 25 watt var bende o da çift yönlü. Açıkçası ben de anlamadım. Kullanım kılavuzu ne diyor bakmış mıydınız?
0 Likes