cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

45W'lık şarj aleti 25W'lık şarj aletinden daha yavaş şarj ediyor.

(Topic created on: 12-04-2024 07:57 PM)
208 Views
Abuzer_Kömürcü
Active Level 4
Options
Galaxy S

Galaxy S22 Ultra kullanıyorum, telefonu aldığımda yeni bir şarj aleti almak yerine eski telefonumun 25W'lık şarj aletini almıştım ama sonradan daha hızlı şarj etmesi için 45W'lık şarj aleti aldım. 

Gelin görün ki yeni şarj aletim eskisinden bile yavaş şarj ediyor. Hatta emin olmak için süre bile tuttum 25W'lık şarj aleti 45W'lık şarj aletinden neredeyse 2 kat daha hızlı şarj ediyor.

Sizce sebebi nedir?

image

Not: Telefon ve şarj kablosu 45W destekliyor.
11 Comments
ebugra
Active Level 3
Galaxy S
tek açıklaması 45w olan adaptör sahte
0 Likes
Galaxy S
Samsung'un kendi sitesinden aldım. Ayrıca şarj ederken süper hızlı şarj ibaresi çıkıyor
0 Likes
ebugra
Active Level 3
Galaxy S
akım ölçen kablo kullanmalısın hocam en doğru bilgiyi o verir mcdodo nun var 100w a kadar destekli
Galaxy S
45w kullanirken Süper hızlı değil süper hızlı 2.0 yazması gerek yazmıyorsa ayarlardan kapalı olabilir
0 Likes
Galaxy S
Bende öyle bişey yazmıyor hocam, nasıl açabilirim?
0 Likes
Galaxy S
Bende böyle yazıyor şarj etme ayarları yazın ayarlar kısmına ordan hepsi açık mi diye bakın eğer açıksa,adaptör ve kablonun da 45w a uyumlu olmasi gerektiğini bilin 5A yazması gerek kablonun üzerinde sadece başlık alıp kablo almadıysaniz kablonuz uyumsuz olabilir20241204_201152_1000093381_1733332312.jpg
Galaxy S
Benim şarj aletim 45 watt kabloda 5A kablo , bende bu yazı çıkmıyor neden olabilir acaba sizce
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şarj bozuk olabilir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
45W hiç iyi değil neden çünkü 1 saat doluyor 25W 1 saat 21 dakika doluyor hiçbir farkı yok aralarında
0 Likes