cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

45 Waat şarj olmuyor

(Topic created on: 07-13-2024 12:33 PM)
355 Views
AhmetSezer
Active Level 3
Options
Galaxy S
Elimde ugreen in 65 waat GaN adaptörü var Baseus un 100w lık kablosu var ancak telefon 25 waat çekiyor 45 waat a geçmiyor sorun nedir? Cihaz s22 ultra moderatör arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy S
Süper hızlı şarj sistemini bildiğim kadarı ile orijinal şarj aletlerin de oluyor diye biliyorum

View solution in context

Solution
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
45w ı kullanabilmek için samsung un kendi adaptörü ve kablosunu kullanmalısın diğer türlü 25w ı geçmez

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Hızlı şarj ayarı açık mı USB settings hizmetinin verisini ve önbelliğini temizledin mi adaptör cihaz ile uyumlu mu çünkü Samsung cihazları genelde PD adaptör kullanır bunların hepsi bir faktör
0 Likes
AhmetSezer
Active Level 3
Galaxy S
Evet usb onbelligi temizledim hızlı şarj vs hepsi açık adaptör cihazla uyumlu istersen inceleyebilirsiniz UGREEN 65W 4 Bağlantı Noktalı USB C GaN PD Şarj Cihazı
Solution
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy S
Süper hızlı şarj sistemini bildiğim kadarı ile orijinal şarj aletlerin de oluyor diye biliyorum
AhmetSezer
Active Level 3
Galaxy S
Çok saçma ya böyle olmamali
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yüksek akım çekiyor olduğundan cihaz akım korumasını aktif etmiş olabilir hocam. Akım korumasında cihazın desteklediği minimum hızlı şarj kapasitesi aktif olur
AhmetSezer
Active Level 3
Galaxy S
Hocam ben de o ihtimali düşündüm ama şöyle bir durum daha var şimdi ben mesela kol saatimi de aynı adaptörle şarj ediyorum telefonun ikisini aynı anda taktığımda telefon süper hızlı şarjdan normal hızlı şarja düşürüyor kendine yani normalden aşırı akım çekse korumaya alsa yine süper hızı şarjı devam etmesi lazım saati bağlayınca
0 Likes
Solution
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
45w ı kullanabilmek için samsung un kendi adaptörü ve kablosunu kullanmalısın diğer türlü 25w ı geçmez
0 Likes
AhmetSezer
Active Level 3
Galaxy S
Ayıp ya böyle olmamali
0 Likes
laborant12345
Active Level 6
Galaxy S
Usb on belleği silme nereden yapılıyor acaba???
0 Likes