Original topic:

44 dereceyi geçmiyor

(Topic created on: 10-25-2025 04:08 PM)
207 Views
meydanoglu
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar, telefonumda (S22) oyunda denedim, stres testleri de yaptım ama ne yaparsam yapayım 44 dereceyi geçmiyor. Cihaz 42 derecede kendini kilitliyor, performansı yarıya çakıyor. Diğer markalarda bu değer çok daha yüksek. Bu yüzden Samsung, For Galaxy işlemci kullansa da diğer markalardan sentetik testlerde ve oyun performansında geride, çünkü adamlar soğutma sistemini geliştirmek yerine belirli bir sıcaklıktan sonra cihaz alev almasın diye performansı çakıyor. Bu telefonu yavaşlatmak değil de nedir? Eskiden alternatif oyun yönetimi diye bir ayar vardı, şimdi onu da kaldırmışlar.

16 Comments
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy S
Gamebooster ayarlarından kapatırsanız ısınacaktır
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

Neyi kapatayım ?

0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Alternatif oyun performansı yönetimi
0 Likes
Ryder-A34-5G
Expert Level 5
Galaxy S
O yok
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
Game boosterde oyun optimizasyonunu performans yaptınız mı? Benim s23üm 48 dereceye kadar çıkıyor
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
Ayrıca 45 ve üstü sıcaklıklar çok iyi değil zaten. Bu değer batarya sıcaklığı. İşlemci zaten 90 derecelerde çalışıyor. 8gen1 işlemcide termal throttling çok fazla. Kendi tabs8imden biliyorum. Hiç iyi performans yok maalesef. Haklısınız siz de
0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
Genshin impact ve carx street oyunlarında tab s8imde düşük ayarlarda 35 40 fpslere düşüyor fpslerim 10dk oynadıktan sonra. Ancak s23ümde max ayarlarda 60 fps oynayabiliyorum. 1 nesilde bu kadar performans farkı olduğu için değil. İşlemcinin ısıya olan direncinden kaynaklanıyor. Sizin s22de de benzer durum vardır.😊
0 Likes
meydanoglu
Active Level 7
Galaxy S

45 ve üstü sıcaklıkların iyi olmadığını biliyorum ama demek istediğim şu 42yi görünce cihaz kendini direk çakıyor ve 1 saat boyunca o şekilde kalınca 43 44 anca görüyor ve stabilite testinde %38 çıktı bu demek oluyorki cihaz yarısından fazla performans kaybı yaşıyor bu duruma çok denk geldim 7gen1 li tabletim 15 dk sonra aynı oyunu 8gen1 li s22 den daha akıcı oynatıyor inanabiliyor musun

0 Likes
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
İnanırım bende de 8gen1li tablet var dediğim gibi😂😂. Yapacak bir şey yok
0 Likes