Original topic:

35 watt ve 45 watt şarj aletleri

(Topic created on: 04-08-2025 02:31 PM)
539 Views
Daisy26
Active Level 10
Options
Galaxy S

image

Bende şöyle 35 watt samsung orijinal şarj aleti var telefon s25 plus 45 watt şarj aleti almak istiyorum ben 35 watt ile arada çok süre farkı var mıdır sizce almaya değer mi? 
15 Comments
AdaYağız
Active Level 7
Galaxy S
En fazla 10dk **bleep** olur almaya gerek yok hem 45w ısındığı için bataryaya zararlı
MarsMB
Active Level 6
Galaxy S
Abi Delirdin mi xiaomi 120 wat kullanıyor ısınmıyor da samsungun 45w şarjı mı ısıtacak telefonu hahaha
AdaYağız
Active Level 7
Galaxy S
Xiaominin ısınmadığını nerden çıkardın xiaomi telefonunu 120w ile 2 ay boyunca şarj et bakayım batarya sağlığın nasıl oluyo
sametmis44
Active Level 6
Galaxy S
Ben 66w huawei sarj aleti kullandim 3 yil 1 kere isinmadi bataryasi hala 1 gunu cikartiyordu gecin o isleri
sametmis44
Active Level 6
Galaxy S
Huawei nova9se
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Çok fazla **bleep** olmaz hocam paranıza yazık olur😊
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Bende watch 7 saatte var bazen saatimin ve telefonumun şarjı aynı anda bitiyor ve şarj etmem gerekiyor tek adaptörle 2 saat sürüyor ayrı ayrı şarj etmek bazen o kadar bekleyecek vaktim olmuyor o yüzden bir adaptör daha almak istedim almışken de 35 i saat için 45 i de telefon için kullanırım diye düşündüm peki siz kaça kadar şarj ediyorsunuz one ui 7 ile 80 den 100 e kadar kademeli şarjı kendimiz seçebiliyoruz ama ben hala 100 e kadar şarj ediyorum degiştirmedim onu
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam bence gereksiz olur. İsterseniz bir kablo daha alın alttaki girişe takın. Pil dolma hızı yavaşlar ama fazladan şarj aletinden kurtulırsunuz 😊 yinede alıcam diyorsanız daha düşük watta bir şarj aleti alın kulaklıkların pili genellikle küçük ve destekledikleri hızda az. (100-20 arası kullanıyorum. 80-20 gereksiz birşey)
hsn0
Active Level 7
Galaxy S
S24 ULTRA biri 30 wat diğeri 45 wat şarj cihazları. Siz karar verinrrVWbSG3qW.pngGfh3Kt2sw5.png