Original topic:

30 bın cıvarı bütçem var marka **bleep** etmez batarya ve kamera onemlı

(Topic created on: 03-20-2026 05:58 PM)
184 Views
isim_00
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Uste yazdığım gıbı batarya ve kamera odaklıyım ve en az 3 yıl gotursun gunceleme cok onemlı degıl 

0 Likes
11 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Bütçeyi arttırabiliyorsanız, S25 FE. Arttıramıyorsanız, S24 FE.
0 Likes
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
Onun bataryası uzun surmeyi dıye bılıyom mobil veri ıle 7 saat almak istiyorum
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Mobil veriyle 7 saat ekran süresi veren telefon bulabilirsen bana da haber ver bende alacağım 😃
0 Likes
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
Var marka **bleep** etmez dedim kı 6 saat versede olur suankı cıhazı 120 hz kullanamıyom mobil veri ıle
0 Likes
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy S
Mobil veri ile zor. Çinlilerde 6000 gibi batarya kapasiteleri var ama onlarda da yazılım yeterince optimize olmadığı için yine yeterli performansı vermiyor.

Ayrıca bilginiz olsun, mobil veri ile en yüksek performansı Turkcell ve Türk Telekom'da alırsınız, frekanslardan dolayı.
0 Likes
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
Bazı telefonları arastırdım onlar gıdıyordu aslında cogu cınlı cıhaz verıyo honor vıvo oppo falan dusunuyom 6 saat kısa gelıyo evde wıfı olmadığı İcin yetmıyo dısardayken samsungun bakiyom s24fe s25fe onlarda 8gb ram az gelıyo plus modellerde butceyı asıyor belkı a serisine bakarım batarya ıcın
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Bütçesi Amiral gemisi katili cihazlara denk geliyor bu cihazlarda zor.
0 Likes
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
S serisine yanaşmıyom o yüzden ekosıstem dizmek ıstıyom ama batarya dert watch 7 falan almayı dusunuyom ama mobil verı kullanıyom yuzde 80 bıde wacht 7 de baglansa batarya somurur s serısı bıle olsa belkı a57 ıle batarya daha ıyı olur
0 Likes
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
S25fe ıcım ısınamadı o 8gb ram s24fe de fıyat olarak yakın olunca plusa bakım dıyom butceyı asıyo
0 Likes