Original topic:

3 Aylık S24Fe deneyimim Ve yorumum

(Topic created on: 10-24-2025 09:49 PM)
242 Views
AnılKoca_S24Fe
Active Level 5
Options
Galaxy S

3 ay once 24fe aldım önce ki cihazım a34 dü ondan memnundum şuanda bu cihazdand amemnunum 

-PERFORMANS
 işlemcisi cidden çok iyi samsung seviyorum ancak exynoslara hep bi tık ön yargiliydim ancak 2400 serisi ve sonrasi iyilesti gibi ısınmalar minimuma indirilmis çoklu çekirdek performansları iyi en **bleep** yaratan ve satan s**Fe olduğunu dusunuyorum 

-KAMERA
 4/60 çok iyi klaiteli cekiyor fotograf kalitesi cok cok iyi ai ile dahada iyi oluyor iphone 13 ile karsolastirdim fotografta 24fe cok daha üstün ancak videoda benim gozume 13 daha iyi geldi objektif ve taraf tutmadna yorum yapiyorum yanlış anlaşılma olmasın 

-PİL
 ilk aldigim hafta az gdiiyodu ama iyilesti one ui 8 ile ekrna surem artti sabah 7.30 da uyaniyorum gece 12.30 gibi yatiyorum sarjim aksam 8 9 gibi bitiyor (arada sırada pubg oynuyorum yoksa daha fazla verir) 25w hızlı sarj destekliyor 0-100 e 40 dk fln keşke 45w olsa

-EKRAN
ekran kalitesi her zaman ki gibi muazzam zaten samsung ekrna üreticisi ve en iyisi super amoled 2x panel renkler çok iyi 120hz yenileme hızıyla akici ekrana sahip ancak samsungun ekrna çerceve politikasını anlayamiyorum cerceveler high end segment bi telefonun çercevelerinin boyle olması uzucu kotu degil ancak fiyati yakin olan honor 400 gibi cihazlar cok daha iyi

-MALZEME KALİTESİ
Arka kapak cam değil cam görünümlü **bleep** kenar taraflar dümdüz iphone 5 den örnek verirsem anlayabilirsiniz yere ip68 sayesinde su geçirmeye dayanikli 

Özet : cihazi öneririm ancak a serisi bi cihazdan gecicekseniz batarya sizin icin çok **bleep** edicektir performans , kamera konusunda endişeniz olmasın bu fiyata alinir ve güncelleme desteğide cok fazla 

Buraya kdr okuduysanız teşekkür ederim 
Cihazlar hakkinda bilgilendirici vb. Icerikler uretiyorum göz atmak istersiniz veya herhangibi bir sorunuz varsa 
TT:Aniltech.75 

3 Comments
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Bende 13 den s24 fe geçtim hayat varmış dedim çerçeveyi çok takmayın derim ince olsa ne olmasa ne
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Güzel tercih yani hayırlı olsun 13 eskidi artık bende 2.5 yıla yakın kullandıktan sonra androide geçeyim dedim samsung baya yol almış belli
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S

Bende telefonumu çok seviyorum, özellikle spotify/youtube/hbo/mubi/Netflix dinlerken ses kalitesini ve kamera yeteneklerini.

Bugün bir cihaz alsaydım fikrim değişmez yine S24fe alırdım.