Resolved! Solved

Original topic:

3.36 GHZ'lik bir telefonun dışlanması

(Topic created on: 04-08-2025 12:54 PM)
821 Views
losiliminadus
Active Level 6
Options
Galaxy S

S23 ultra gibi 3.36 GHZ'lik bir telefonun ses silgisi gibi önemli özelliklerden işlemcisi kaldırmaz diye mahrum bırakılması ve fakat 3.39 GHZ'lik s24 ultranın destekliyor diye mahrum bırakılmaması. İşte Samsung tam olarak bu. Güncelleme konusunda yeni Huawei olma yolunda tebrikler Samsung. Yazıkların en alası olsun

Resolved!
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
AI çağını açan Samsung zaten. Birinden yok diğeri bir şekilde bir kategoriye öncülük edecek zaten. Fakat burda aı ile özdeşleşmiş bir markanın sürekli kısıtlı özellikler vermesi can sıkıyor. Sonuçta one ui bir kullanıcı arayüz. Apple iOS ile bu ara yüzü gerekli şekilde veriyor zaten. Dediğim gibi ben bir Apple fanı değilim lakin bu Samsungun ayıplarını konuşmayacağımız anlamına gelmiyor
0 Likes
ALONE07
Active Level 7
Galaxy S
Biraz daha açarmısınız konuyu pek anlayamadım demek istediğinizi
0 Likes
ALONE07
Active Level 7
Galaxy S
S23 Ultra'ya en azından çoğu yapay zeka özelliği geldi, ses silgisi hariç. iPhone'da hiçbir yapay zeka özelliği düzgün çalışmıyor, üstüne üstlük 14 Pro Max'e bile vermediler. Adı üstünde Pro diyorsun ama yapay zeka Samsung tarafından ilk S24 serisiyle tanıtılmıştı ve çoğu özellik S22'ye bile geldi. En azından Apple gibi bir önceki en üst segment modele sanki orta segmentmiş gibi davranmadılar. Sadece ses silgisi gelmedi diye Samsung'u bu kadar gömerken, çok övdüğünüz , telefonlarına sahip çıkıyor dediğiniz Apple'ın yaptıklarına da bir bakın isterseniz.
0 Likes
emreketa
Active Level 5
Galaxy S
Sen ses silgisinden yakınırken apple 2025 yılına çıkardığı telefonlarının düz modellerinde 120 fps i bırak 90 fps paneli bile sunmuyor. Fotoğraf çekme özellikleri bu sene iphone 16 pro maxte full paket iken seneye bir çok yeniliği o bile almayacak. Düz modelleri söylemiyorum bile eziyet içindeler.. maalesef hepsi bunu yapıyor hatta kapitalizm kitaplarında Apple bir öncüdür
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
Bu konuda Apple kullanıcıları çok dertli zaten ama güncelleme konusunda dertli olduklarına pekde şahit olamadık ne yazık ki. Apple göre amiral gemisi modelleri pro ve pro Max modelleri o yüzden plus ve düz modellerine özellik kısıtlı piyasaya sürüyor ama amiral gemisi modellerine hak ettiği kıymeti verebiliyor :) aynısını Samsung'tan beklememizin kimseye zararı olmaz. Fakat Samsung amiral gemisi modellerini bir yıl geçtikten sonra orta segment gözüyle bakabiliyor
0 Likes
emreketa
Active Level 5
Galaxy S
Kapitalist dünyada yaşıyoruz, boşa konuşuyoruz kendimiz kendi markamız işletim sistemi çıkarmadığımız sürece dediklerimizin doğruluğu kabul görmüyor. Sistem daha kapital olanı kabul ediyor makul ve doğru buluyor
0 Likes
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
Çok haklısınız:)
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
Frenkasa göre dizayn ediliyor demeniz doğru değil. Ayrıca arkadaşın bahsettiği celeron da varsayım değil. Araştırırsanız G6900 celeron işlemci overclock ile 5.3 ghz e kadar çıkıyor sizin dediğinize göre gerçekten i9 dan daha performanslı oluyor. Samsungun güncelleme politikası cidden berbat buna kesinlikle katılıyorum ama karşılaştırma yaparken sadece frekansa bakmak büyük yanılgıya sokacaktır sizi.
0 Likes
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler
ALONE07
Active Level 7
Galaxy S
Dostum frekans hızı herşey değildir. Mimari , nanometre , üretim teknolojisi , tdp değeri, çekirdek gücü vs daha birsürü konu var işlemci performansını belirleyen etkenler içerisinde. Senin dediğin gibi olsaydı 5ghz Amd fx 9590 , 3.6 ghz lik i5 3470 den daha yüksek tek çekirdek performansı verirdi
0 Likes