Resolved! Solved

Original topic:

3.36 GHZ'lik bir telefonun dışlanması

(Topic created on: 04-08-2025 01:57 PM)
172 Views
losiliminadus
Active Level 6
Options
Galaxy S

S23 ultra gibi 3.36 GHZ'lik bir telefonun ses silgisi gibi önemli özelliklerden işlemcisi kaldırmaz diye mahrum bırakılması ve fakat 3.39 GHZ'lik s24 ultranın destekliyor diye mahrum bırakılmaması. İşte Samsung tam olarak bu. Güncelleme konusunda yeni Huawei olma yolunda tebrikler Samsung. Yazıkların en alası olsun

36 Comments
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Hocam ben bildiğim alan bunlar zaten sırf ghz ye göre böyle bı kıyaslama yapan sensin 😂
0 Likes
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
Umarım öyledir 😂
0 Likes
Solution
Galaxy S
kaldırmaz diye bir şey yok,vermek istemiyor marka çünkü üst modeli satamaz.
Members_Dr8jlnm
Beginner Level 2
Galaxy S
Kusura bakmayın son konulardan uzak kaldım . Ses silgisi dediğiniz tam olarak nasıl birşey oluyor? Bende s23ultra kullanıyorum da etiketi görünce bı sorayım dedim 😁
0 Likes
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S

Ses silgisi özelliği, video kayıtlarınızdaki istenmeyen arka plan gürültülerini kaldırmak için tasarlanmıştır. Gelişmiş sinyal işleme tekniklerini kullanarak, Ses silgisi sesler ve rüzgar gibi dikkat dağıtan sesleri belirleyip ortadan kaldırabilir ve geride net ve berrak bir ses bırakır.
0 Likes
Solution
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Bazı telefonlara 7 yil guncelleme sözü nasıl verildi zannediyorsunuz ? Benim telefonum 7 yil guncelleme alacak diye sevinenler görecek ki 6 ve 7.yılda gelen guncelleme özelliklerinin hemen hemen çoğunu alamayacaklar. Vermeyecek samsung. Sadece sürümü yukseltecekler ve 1 2 tane yeni özellik ekleyip bırakacaklar. S23 ailesi için de durum buna benzer. Üstüne s24 ve s25 çıkmış. Yeni modeller etkilenmesin diye özellik kırpıyorlar. Yoksa s23'te ki 8 gen 2'nin kaldıramayacağı guncelleme yok
Galaxy S
Kaldırılmaz diye birşey yok ki
0 Likes