Resolved! Solved

Original topic:

3.36 GHZ'lik bir telefonun dışlanması

(Topic created on: 04-08-2025 01:07 PM)
127 Views
losiliminadus
Active Level 6
Options
Galaxy S

S23 ultra gibi 3.36 GHZ'lik bir telefonun ses silgisi gibi önemli özelliklerden işlemcisi kaldırmaz diye mahrum bırakılması ve fakat 3.39 GHZ'lik s24 ultranın destekliyor diye mahrum bırakılmaması. İşte Samsung tam olarak bu. Güncelleme konusunda yeni Huawei olma yolunda tebrikler Samsung. Yazıkların en alası olsun

36 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen öyle
ALONE07
Active Level 7
Galaxy S
İşlemci gücünün tek ölçütü ghz değildir.
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
Yukarıdaki cevap yeterli olmuştur diye düşünüyorum. İşlemcin kaldıramayacak kadar güçlü değilse zaten grafik kartı vs vs vs de gereksizdir ama kusura bakmayın s23 ultra çok çok güçlü bir cihaz..
ALONE07
Active Level 7
Galaxy S
S23 Ultra'nın zaten kaldıracak kadar güçlü olduğunu biliyorum. İsteseler S20 Ultra'ya bile verebilirler. Ben sadece işlemci gücünün tek ölçütünün GHz olmadığını bilmeniz, öğrenmeniz için öyle dedim.
S23YTS
Active Level 4
Galaxy S
İşlemcisi kaldırmadığından yapmıyorlar asıl mesele ticarii strateji. Satış politikası. Bu sayede ssyı hedeflerini tutturuyorlar müşteriyi düşünen yok şirket kasası birinci hedef.
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
Böyle olduğunu gayet iyi biliyorum ama yinede stemimizi belirtmek durumunda olduğumuz için yazdım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yoruma kesinlikle katılıyorum. Verilen 4 senelik güncelleme sözü bile yarım yamalak tutuluyor. Markaya olan güven maalesef azalıyor. Ama Türkiye üzerinde fiyat konusunda yerelleştirme yapıldığı için Samsung dışında bir marka da mantıksız oluyor. Bazı şeylere tüketici olarak mecbur kalıyoruz. Umarım rakip firmalar artar ve bazı zorunluluklara tamam demek zorunda kalmayız.
Berke7
Active Level 9
Galaxy S
Amaç kaldırmaması değil ya markaların sinsiliği. Üst model telefon satacam diye ellerinden geleni yaparlar ki bu sene gördük S25 satmak için insanları maymun ettiler, One UI 7 halen ortada yok.
losiliminadus
Active Level 6
Galaxy S
Aynen öyle
0 Likes