cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

25w 15w ekran süresi

(Topic created on: 09-28-2023 09:26 AM)
536 Views
Arif33332
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s20fe snapdragon almıştım içinde 15w şarj aleti çıkmıştı. Hızlı şarj kullanıyordum. Sonra dediler ki bu cihaz 25w destekliyor orijinal samsung 25w aldım. Ondan sonra şarjım erken bitmeye başladı. Neyse onu satıp s23 aldım. Bu cihazıda ne zaman 25w ile hızlı şarj etsem 5 saat civarı ekran süresi, s20fe nin içinden çıkan 15w ile hızlı şarj etsem 6 buçuk saat gibi ekran süresi alıyorum. 25w ile şarj etmeyi bıraktım. s23te 25w yazıyor ama ben sürekli 15w ile şarj etsem sorun olmaz değil mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy S

orijinal şarj aletleri ile şarj etmenin hiç bir sakıncası yoktur.  15w veya 25 w ile devamlı şarj edebilirsin bozulmaz. 

View solution in context

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sorun olmaz.
fatihkuzen
Active Level 7
Galaxy S
Sarj işlemi kimyasal bir reaksiyon ile gerçekleşir. Ne kadar hızlı şarj o kadar az kimyasal reaksiyon demektir. Yani normal bu sonuç. Ayrica sarj hizlandikca batarya daha hızlı aşınir
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
O zaman 15w a devam
0 Likes
fatihkuzen
Active Level 7
Galaxy S
Acil olmayan durumlarda 15 w. Durum acilse 25w gibi kullanmak daha makul olabilir.
Galaxy S
Bende de durum aynı. Süper hızlı şarjı açınca 2.5 saat normal şarjda 3 saati zorluyorum... Evet 3 saat... S21.....
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Sizin pil eskimiş sanırım
0 Likes
Galaxy S
Cihaz 5 aylık. Aldığım günden beri aynı
0 Likes
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Yani bilemedim şimdi ama çok az ekran süresi
0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy S

orijinal şarj aletleri ile şarj etmenin hiç bir sakıncası yoktur.  15w veya 25 w ile devamlı şarj edebilirsin bozulmaz.