cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

24 ultra için 6.1.1 güncellemesi geldi. Duyduk duymadık demeyin

(Topic created on: 3 weeks ago)
176 Views
hilmiabi
Active Level 1
Options
Galaxy S

Ayrıntılı bilgi zaten youtube da var. 

6 Comments
Xkişisi
Active Level 4
Galaxy S
BÜYÜK KAMERA GÜNCELLEMESİ diye aylardır beklettikleri şey dahil mi umarım dahil hali bu değildir çünkü hiçbir şeyin değiştiğini düşünmüyorum
hilmiabi
Active Level 1
Galaxy S
Canlı efekt eklenmiş.
Her yeni aplikasyonda resetlemenin yolu cache yi silmek olduğu için depolamadan veriyi silin. Ekstra özellikler var . Çekimde bir sorun yaşamıyordum ben. Siz ne tür sorunlar yaşadınız?
0 Likes
Xkişisi
Active Level 4
Galaxy S
Ne mi, kamerası ile ilgili sorun dolu bu telefon
0 Likes
hilmiabi
Active Level 1
Galaxy S
Sizin telefon arızalı olabilir. Ben yaşamadım hiç bir sorun
0 Likes
Xkişisi
Active Level 4
Galaxy S
1x gündüz çekimi fotoğrflarda ,güneş alan ağaçlar aşırı parlıyor, telefon ışığı iyi ayarlayamıyor gibi geliyor bana ve akıllı optimizasyonu kapatsak bile özellikle 13mp de örneğin ağaç dallarına bakınca ,BOYAYARAK güzelmiş gibi göstermeye çalışıyor ,samsung. Yani ağaç yaprakları çözünürlük olarak ve gerçekçilik olarak çok kötü görünüyor. Gündüz güneş ışığı olan ortamda video performansı da hiç iyi değil. Bunu samsung un 5-6 nesil önceki telefonları ile karşılaştırarak söylüyorum. Yabancı birçok ülkede ki kullanıcı bu telefonun kamerasının koca bi şaka olduğunun farkında ,bizim insanımız neden olaya bu kada düz bakıyor ben anlayamıyorum. Uzaktaki bir yazıyı çekiyor ,vaaay diyor, ya yazının ne olduğunu tahmin edip BOYAMASI çok kolay bi şey buna şaşormamalıyız. Ya da bu gün canlı efekt diye bi şey gelmiş. Çekmiş olduğun fotoyu yakınlaştırıp uzaklaşıyor ,bana göre bomboş bi şey. Bu AI diye hayatımıza soktukları hemen hemen her şeyi 3. Parti uygulamalrla yapabiliyoru, zaten. Çoçuk mu kandırıyorlar diyecem de bizim gibi ülkelerde işe yarıyor anlaşılan
0 Likes
hilmiabi
Active Level 1
Galaxy S
Ben ciddi fotoğraf ile ilgileniyorum. Sizin dediğiniz gereksiz renklendirme oluyor eğer iso ve enstantane ayarlarını tamamen otomatiğe alırsam ve akıllı optimizasyon açık kalırsa. Belki de ondan görmüyorum. Raw çekiyorum. Size kolay gelsin. Yine de son durumda expert raw eğer iso yu resetlemezsem çok gereksiz aydınlattı. Çözümü bulursanız yazın ben de biraz rahatsız oldum. Autodan manuele alıp tekrar autoya getirince düzeldi ama tabi fotoğraf kaçınca o an geri gelmiyor. Biraz çıkıp fotoğraf çekeyim
0 Likes