Original topic:

24 plus ısınma sorunu

(Topic created on: 02-09-2025 08:48 PM)
1070 Views
Daisy26
Active Level 10
Options
Galaxy S

Telefonu alalı 3 4 gün oldu telefonun şarjı aşırı hızlı bitiyor ve telefonda YouTube instagram gibi uygulamalara bakınca max 1 saat mesela telefon aşırı ısınıyor aldığımdan beri hiç memnun değilim yeni telefonda olsa bu kadar çabuk ısınması ve şarjın aşırı hızlı bitmesi bana hiç normal gelmiyor medimarktan aldım geri iade gibi bir şey oluyor mu bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda?

51 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Telefonunuz çok iyi bir cihaz düzelir merak etmeyin , bu arada %20 ile %80 arasında 4.5 saat süre alıyorum demişsiniz sanırım , bu güzel bir süre aslında
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Evet süre olarak fena degil ama instagrama YouTube biraz çok girince ısınma sorunu canımı sıkıyor daha netflixten film izlemeyi bile denemedim korkuyorum açıkçası aşırı ısınma olur mu diye bakalım bir süre beklicem umarım düzelir
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Isınma da ilk günlerde olur , benim telefon ilk aldığımda 40 dereceleri görmüştü , şuan ağır oyun oynarken bile maksimum 35,36 derecelere çıkıyor
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Ya öyle mi sizin telefon modeli nedir bir de ilk günlerde sizin şarjınız kaç saat gidiyordu
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Valla alalı baya oldu ne kadar gittiğini bilmiyorum ama epey bir isiniyordu
skocak75
Active Level 5
Galaxy S
Daisy26 bende s24 plus aldım daha bir buçuk ay oldu samsung, un orjinal 25 w adaptör kullandığımda aşırı ısınma oluyordu tekrar gidip 45w adaptör aldım şuan ısınma yok youtubeyi saatlerce seyrediyorum ısınma falan yok sen cihazı bence götürüp bir baktır veya aldığın yere götür değişirlermi bilmiyorum hayırlı olsun.
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Bana 35 w olan orijinal adaptörünü verdiler onu kullanıyorum bu şekilde devam ederse aldığım yere götürücem
0 Likes
brkbrk
Active Level 7
Galaxy S
İlginç değil mi 45 geçince ısınmamasi
0 Likes
northame
Active Level 10
Galaxy S
4.000mah bataryalı S25 cihazımda %74 pil kullanımı ile 6 saat ekran süresi almaktayım. Bir kontrol ettirin bence.
0 Likes
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Siz yeni aldığınız da bu tür şarjın çabuk gitmesi veya ısınma sorunları yaşadınız mı
0 Likes