Original topic:

24 plus ısınma sorunu

(Topic created on: 02-09-2025 08:48 PM)
1078 Views
Daisy26
Active Level 10
Options
Galaxy S

Telefonu alalı 3 4 gün oldu telefonun şarjı aşırı hızlı bitiyor ve telefonda YouTube instagram gibi uygulamalara bakınca max 1 saat mesela telefon aşırı ısınıyor aldığımdan beri hiç memnun değilim yeni telefonda olsa bu kadar çabuk ısınması ve şarjın aşırı hızlı bitmesi bana hiç normal gelmiyor medimarktan aldım geri iade gibi bir şey oluyor mu bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda?

51 Comments
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Bunu bilmiyordum s24 plus ta pil korumasını maksimuma almıştım şarj 80 gelince otomatik duruyor m52 yide o şekilde kullanıyodum hep şarjından memnundum 1 günü rahat çıkarıyodum en önemlisi ısınma problemi pek yaşamıyodum kullandığım uygulamalar instagram YouTube tarzı yani hangi ayardan dolayı ısınma çok oluyor olabilir ki ???
Halit_A35
Active Level 10
Galaxy S
Bence servise gösterin bi derim En azından İçiniz rahat olur ama içini açabilirler onu göze alarak götürün
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Daha 3 4 gün oldu alalı servise de vermek istemiyorum degişim veya iade oluyor mu medimarkta siz biliyomusunuz
Halit_A35
Active Level 10
Galaxy S
Servise götürseniz ve sorun olduğu **bleep** edilirse değişim hakkınız oluyor diye biliyorum 6 ay içinde
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
AA bunu bilmiyodum tamamdır o zaman teşekkür ederim bu şekilde devam ederse öyle yapıcam
Halit_A35
Active Level 10
Galaxy S
Ama diğer arkadaşlarada sorun yanılıyor olabilirim yanlışlık olmasın🙏
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Yarın aldığım yere medimarkta götürücem orda onlara da sorucam teşekkür ederim
Galaxy S
İlginç Telefonu herşeyden önce resetlemende fayda var İnstagram çok etki eder Sonra sana iki uygulama önereceğim Killaps : arka planda çalışan uygulamaları toplu kapamak için
1 Tap Cleaner : Uygulamaların önbelleklerini toplu tenizlemek için Genede düzelmezse bi servise göster
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazınız yeni , isinamasi ve şarjının hızlı bitmesi çok normal 2,3 hafta içinde düzelmez ise o zaman değişim yada iade istersiniz
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
İnşallah dediğiniz gibi olur çok **bleep** telefon degiştiren biri değilim en son yaklaşık 3 yıl önce m52 aldım ve onda böyle sorunlar yaşadığımı hatırlamıyorum ne ısındı ne de şarjı erken bitti kardeşime veriyim kendime daha yeni bir şey alıyım dedim ama resmen pişman oldum bu şekilde kalırsa mecbur değişim iade yoluna gidicem bir ton uğraşıncam