Original topic:

24 plus ısınma sorunu

(Topic created on: 02-09-2025 08:48 PM)
905 Views
Daisy26
Active Level 10
Options
Galaxy S

Telefonu alalı 3 4 gün oldu telefonun şarjı aşırı hızlı bitiyor ve telefonda YouTube instagram gibi uygulamalara bakınca max 1 saat mesela telefon aşırı ısınıyor aldığımdan beri hiç memnun değilim yeni telefonda olsa bu kadar çabuk ısınması ve şarjın aşırı hızlı bitmesi bana hiç normal gelmiyor medimarktan aldım geri iade gibi bir şey oluyor mu bu tarz bir durum yaşayan var mı aranızda?

51 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Iyade et
Galaxy S
Telefonu nereden aldınız
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Mediamarktan aldım
Galaxy S
Isınma derken kaç derece oluyor ve ekran süresi kaç
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Ekran süresi %20 - %80 şarjda 4.30 saat ve instagram YouTube biraz fazla bakınca (1 saat mesela) telefonu elimden bırakmak istiyorum çünkü çok ısınıyor o uygulamalardan çıkınca tekrar soğuyor
Galaxy S
Bilemiyorum bu yapay zekalı bir telefon belki ilk haftalar böyle olur sonra düzelir yapay zekayla ilgili güncellemeler yapıyordur
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Yani bilmiyorum ki yine de instagramda YouTube da biraz fazla durunca ısınması tuhaf geliyor mesela şuan sadece members kullanıyorum ısınma yok ama bu şekilde de kullanamam ki ben bu telefonu kullandığım 2 uygulama var zaten onlara da bakamicaksam ne diye aldım çok saçma yani
Galaxy S
Bir kaç gün önce s24 + ısınıyor diye gönderi görmüştüm bu telefonda exynos işlemci var exynos diğer işlemcilere göre daha çok ısınıyor bu kronik bir sorun olabilir
ers4
Active Level 7
Galaxy S
İlk 1 2 hafta optimizasyon vb işleri olur sonrasında düzene girer bu aşamada güç tasarrufunda kullanabilirsin sonrasında normal kullanıma dönersiniz. Veya normal bir şekilde kullanın max 1 hafta sonra düzene girer.