cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

2025 Yıl sonuna kadar ücretsiz yapay zeka?

(Topic created on: 3 weeks ago)
197 Views
Renega
Active Level 6
Options
Galaxy S

Bir videoda duydum ve araştırdım gerçekten de doğruymuş. S25 serisi almak için tek sebep yapay zekaydı, o da bu yıl sonuna kadar ücretsizmiş, Zaten martta falan dağıtılacak telefon bir yıl bile ücretsiz yapay zeka özellikleri sunmayacak demek oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz? 

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Aslında burdan şunu anlıyoruz samsungun yapay zekası diye bahsettiği şey ona ait değilmiş kullanıcısına abonelik olarak sunması saçma yapay zekayı sadece amiral sınıfına verirsin ve ücretsiz yaparsın bu şekilde insalar senin cihazlarına yönelir bu gidişle en azından s24 ü sattıran ai paralı olucaksa kimsede çıkıp amiral sınıfına bu fiyatları vermez

View solution in context

Solution
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
Aralığa kadarcık...

View solution in context

4 Comments
VedatA545G
Active Level 3
Galaxy S
2025 de yapay zeka ücretsiz olacaktı zaten
0 Likes
Renega
Active Level 6
Galaxy S
lansmanda duymadım, hatta canlı yayın yapan bir kanal da benim gibi "ne zamana kadar ücretsiz olur bilmiyoruz" diyordu
0 Likes
Solution
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Aslında burdan şunu anlıyoruz samsungun yapay zekası diye bahsettiği şey ona ait değilmiş kullanıcısına abonelik olarak sunması saçma yapay zekayı sadece amiral sınıfına verirsin ve ücretsiz yaparsın bu şekilde insalar senin cihazlarına yönelir bu gidişle en azından s24 ü sattıran ai paralı olucaksa kimsede çıkıp amiral sınıfına bu fiyatları vermez
Solution
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
Aralığa kadarcık...