cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

2023 s10 alınırmı

(Topic created on: 09-26-2023 11:36 PM)
Deniza50
Active Level 7
Options
Galaxy S

S10 almak istiyorum fakat batarya kapasitesinin az olduğunu gördüm fiyati da iyi yeni cikan telefonlardan daha fazla özelliği var o yüzden hoşuma gidiyor kullanan arkadaşlar yazabilirmi ekran süresini

6 Comments
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
Cihazı mecbur 2.el olarak alacağınız için batarya gibi bir iki masrafı olur size. Onun yerine s10lite veya s20fe tavsiye ederim özellikleri yakın sayılır
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
Fiyatı sıkıntı s10 lite yakınımda bulabileceğimi çok sanmıyorum ama denk gelirsem bakarım s10 lite bataryası nasıldır
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
Günü çok rahat çıkarıyor kullanıma bağlı olarak 1.5 gün gidyor
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
Özellik konusunda s10 ile s10 lite de **bleep** var kablosuz şarj fln yok lite de note 10 lite alabilirim belki ama s10daki kadar yada note 10 daki kadar dolu diğiller mecbur lite modellerine bakicam gibi
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy S
Kablosuz şarjı olsada önemsemezdim çünkü max 10w destekliyorlar. Benim cihazım 25w da 0-100 1 saat 15dakika sürüyor. Ayrıca performans açısından türkiyedeki s10 ailesi exynos işlemciye sahip s10lite ise snapdragon 855 yani daha iyi. Note 10 lite tek artısı bence kalemi kalemle ilgili takıntınız yoksa s10lite ı tavsiye ederim
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
S10 lite bulursam alıcam listeme ekledim hala aklım s10 da nedense ilk çıktığı zaman hayalimdi alamamıştım şimdi batarya sıkıntısı olmasa direk onu alırım