- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkese merhaba s22 den önce Huawei p40 lite E kullanıcısıydım oradaki E harfi normal p 40lite dan daha kötü anlamında şuanki FE modelleri gibi telefonum kazara kırıldı kullanılamayacak haldeydi 7 8 ay civarı galaxy A7 kullandım evde duruyordu şarjı 40 da telefon kapanıyordu ve soğuk havada açılmıyordu ısıtmadan sonra arkadaş grubunda çoğu kişi yeni telefon alacaktı herkes gibi bende iphone düşünüyordum kafamda Android ne kadar iyi olursa olsun 1 yıl sonra kasıyor gibi bir düşünce vardı sonra telefoncuya gittik ozaman s23 çıkmamıştı s22 vardı fiyatı bana toplam adaptör kulaklık 20bin TL ye geldi iphone 13 de 25 bin TL di ona çok bakmadım s22 aldım telefon harbiden çok iyidi her konuda şuan da hala iyi 2 yıl olmasına rağmen memnunum bir sıkıntı yok arkadaşımda iphone 13 var çok bir **bleep** yok Kamera haricinde o da videoyu katmıyorum iphone zaten videoda 1 numara Kamera da gece de güzel çekiyor Androidlerden büyük ihtimalle güncelleme desteği bitene kadar kullanmayı düşünüyorum bi sıkıntı olmazsa sonrasında kafam karışık s25 ve iphone açısından onu da o zaman düşünürüz. Yeni telefon alacaklara da FE serisi yerine normal düz seri öneriyorum .
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2024 03:24 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2024 03:27 PM in